خرید تور تابستان ایران بوم گردی

یک دانشمند ژاپنی: گرسنگی طولانی مانند روزه موجب طول عمر است

شفقنا نوشت: تحقیقات نشان می دهد گرسنگی طولانی مدت (روزه) موجب فعال سازی سیستم اتوفاژی می شود که در مبارزه با بیماری هایی نظیر سرطان و پارکینسون بسیار موثر است و موجب طول عمر می شود.

یوشینوری اسومی دانشمند زیست شناس ژاپنی در تحقیقات خود در زمینه اتوفاژی (مکانیسم خودخواری اجزاء سلول) برنده جایزه نوبل پزشکی در سال ۲۱۰۶ شد و تحقیقات او به شکل بسیار هیحان انگیزی  آثار مثبت گرسنگی های طولانی مدت نظیر روزه مسلمانان را یادآور می شود.

این دانشمند ژاپنی در تحقیقات خود به این نتیجه رسید که سلول های بدن هرگاه با گرسنگی طولانی مدت مواجه شوند اقدام به خودخواری پروتیین های خود برای جبران انرژی مورد نیاز می کنند و با همین مکانسیم پروتئین ها و اجزای تخریب شده ی خود را از میان بر می دارند و از انرژی آن سلول های جدید می سازند، مواد زائد را پاکسازی و با باکتری ها و ویروس های مهاجم را از میان بر می دارند.

اتوفاژی می تواند در مبارزه با بیماری هایی نظیر سرطان، زوال عقل، بیماری های کبدی، دیابت، بیماری های ماهیچه قلب و بیماری های سیستم ایمنی بسیار موثر باشد.

در متون علمی برای فعال سازی سیستم اتوفاژی بدن پیشنهاد های مختلفی برای ساعات گرسنگی شده است که یکی ساده ترین آن گرسنگی (روزه) بیش از ۱۲ ساعت تا ۲۴ ساعت و حتی بیشتر است.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

یک پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا