خرید تور تابستان ایران بوم گردی

یادداشت مطهری درباره‌ی «بی‌تدبیری در برخورد با محمدرضا خاتمی»

یادداشت علی مطهری که با عنوان «بی‌تدبیری در برخورد با محمدرضا خاتمی» در کانال تلگرامی این نماینده‌ی مجلس منتشر شده را می‌خوانید:

محکومیت آقای محمدرضا خاتمی به دو سال حبس در دادگاه بدوی به خاطر اظهار عقیده درباره انتخابات ریاست جمهوری سال 1388 ، نشان می‌دهد که مدعی‌العموم توجهی به میزان گسترش و تأثیر اتهام در جامعه ندارد و خود موجب رواج بیشتر آن می‌شود. در گذشته نیز نمونه‌هایی از این قبیل داشته‌ایم. داستان مرگ ستار بهشتی در بازداشتگاه، نمونه تلخ آن است. او کارگری بود که در وبلاگ خود اظهارنظر و انتقاد می‌کرد و ظاهراً توهین‌هایی هم به برخی مقامات کشور داشته است. بعداً پلیس فتا اعلام کرد که وبلاگ او فقط هشت بازدیدکننده در روز داشته است. آیا اگر او را فرا می‌خواندند و با توجه به این که ریشه انتقادات و احیاناً اهانتهای او فقر خود و مادرش بوده است یک کمک مالی به او می‌کردند که احیاناً جذب انقلاب می‌شد بهتر نبود تا در بازداشتگاه کشته شود. فرض این است که مجری قانون عاقل و مدبّر است. بله، ظاهر قانون می‌گوید توهین به مقامات عالی کشور مجازات دارد، ولی کی و کجا و با چه میزان تأثیری؟ این بستگی به عقل و تدبیر مجری قانون دارد. مانند این که قانون می‌گوید عبور از چراغ قرمز ممنوع است، ولی اگر یک خودرو حامل مصدومی است که خونریزی شدید دارد، پلیس عاقل و با تدبیر اجازه عبور به او می‌دهد.

داستان آقای محمدرضا خاتمی به این شرح بود که ایشان در مصاحبه با برنامه رو در رو که از طریق شبکه اینترنتی آپارات و نه از صدا و سیما پخش می‌شد با اصرار شیطنت‌آمیز مجری آن برنامه عقیده خود مبنی بر تقلب در انتخابات سال 88 را ابراز داشت. این سخن را تعداد بسیار اندکی از مردم ایران شنیدند و مثل بسیاری از اظهارنظرهای دو طرف آن ماجرا از کنار آن گذشتند اما با ورود مدعی‌العموم به این موضوع، انتشار عمومی پیدا کرد و تردیدها درباره آن انتخابات را افزایش داد.
اساساً این سؤال مطرح می‌شود که اگر کسی معتقد باشد در انتخابات سال 88 تقلب شده و این عقیده خود را اعلام کند حتماً باید محاکمه شود؟ در مقابل، دهها نفر هم می‌گویند تقلب نشده است. قضاوت را باید به مردم واگذار کرد. این گونه حساسیت نشان دادنها ایجاد شک و تردید درباره آن انتخابات می‌کند یا به آن دامن می‌زند. طوری رفتار نکنیم که اظهارنظر درباره حوادث سال 88 را مانند اظهارنظر درباره هولوکاست در اروپا جلوه دهیم و به زبان حال بگوییم همه باید یک حرف بزنند.

از جناب آقای رئیسی رئیس محترم قوه قضائیه که اصلاحاتی را در این قوه آغاز کرده و حسن مطلع داشته‌اند درخواست دارم به این موضوع ورود کنند و از وارد شدن آسیب بیشتر به نظام جمهوری اسلامی جلوگیری نمایند.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

یک پیام

  1. آقای خاتمی زحمت غیر لازمی کشیدند. هر زمان جرات در طرف مقابل پیدا شد رفراندومی درباره نتیجه انتخابات 88 برگزار بشه مثلا رفراندوم موسوی – احمدی نژاد ، از طریق سیستم هوشمند غیر قابل تقلب ، در خدمتیم. هر چند دادگاه برگزار نشده محصوران از ترس ، از حرفهای مگوی بسیاری حکایت داره همونطور که باج دادنهای مداوم با اونهمه موی دماغ شدن به احمدی نژاد هم همینطور.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا