خرید تور تابستان ایران بوم گردی

“مبلغان دینی از وایبر و واتس آپ غافل نشوند”

معاون فرهنگی مجتمع آموزش عالی فقه گفت: اگر مبلغان از شبکه های اجتماعی به شکل صحیح استفاده نکنند، به ابزار با بازخورد بالا در اهداف ضد اسلامی تبدیل خواهند شد.
به گزارش انصاف نیوز، «حجت الاسلام والمسلمین حجتیان» با اشاره به برگزاری ششمین جشنواره ی بین المللی و تبلیغی – فرهنگی «طوبی» جامعه المصطفی، اظهار کرد: این دوره از جشنواره با شعار “اخوت اسلامی، امت واحده و رسالت نبوی”، با هدف بروز و پرورش استعداد و توانمندی های طلاب در عرصه های مختلف هنری – تبلیغی و مهارتی برگزار خواهد شد. طلاب غیرایرانی جامعه المصطفی در این جشنواره توانمندی های خود را در مشارکت جمعی و رقابت سالم ارائه خواهند داد.
وی بنیه ی علمی و تهذیب نفس و پایبندی به اخلاق اسلامی را از عوامل موفقیت طلاب دانست و گفت: حوزه های علمیه باید در کنار فراگیری علم و اخلاق، خود را به علوم تبلیغی روز مجهز کنند و شایسته است که مدیران حوزوی نیز شرایطی را فراهم کنند تا طلاب به صورت روش مند این علوم را فرا گیرند.
حجتیان با ابراز این که طلاب غیرایرانی می توانند به اندازه ی توان و ذوق خود در موضوعات کاربردی، مهارتی و تبلیغی خود را بپرورانند، اضافه کرد: وجود شبکه های متنوع رسانه ای و مجازی که در دسترس همگان قرار دارد، عرصه ی نویی برای مبلغان باز کرده است که نتیجه ی ورود نکردن به این فضاها، بازماندن از پاسخگویی به تبلیغ معکوس دشمن تبدیل کرده است.
وی با بیان این که در گذشته، تنها رسانه ی مبلغان منبر بود، اظهار کرد: هرچند به فرمایش رهبری، منبر جایگاهی بی بدیل دارد، اما باید بپذیریم که اکنون، مخاطبان چشم نوازی پای منبر نمی آیند و منبر را نمی شناسند، همانگونه که بسیاری از طلاب غیرایرانی جامعه المصطفی اذعان دارند که مردم کشورشان هیچگونه آشنایی با منبر و منبری ندارند.
معاون فرهنگی- تربیتی این مجتمع ادامه داد: فضای مجازی، سایت و خبرگزاری ها و شبکه های اجتماعی فضای نو و فراگیری را برای همه ی اقشار مردم به وجود آورده است که نباید از آن غفلت ورزید. اکنون، شبکه های اجتماعی مانند وایبر و واتساب، توسط تلفن همراه، همراه همیشگی نسل جوان ما شده اند.
وی، با تأکید بر ورود طلاب در شبکه های اجتماعی، اظهار کرد: اگر مبلغان از این شبکه های اجتماعی به شکل صحیح استفاده نکنند، به ابزار با بازخورد بالا در اهداف ضد اسلامی تبدیل خواهند شد.
حجتیان اهمیت ابزار هنر در تبلیغ را مورد توجه قرار داد: گاهی از اوقات، حتی خط زیبا و صوت زیبا نیز می تواند بازخورد صدها منبر را انجام دهد و منجر به جذب مخاطبان به مبلغ شود.
وی قرائت زیبای قرآن را دارای اثر باورنکردنی در بین مردم دانست و گفت: وقتی مهمانان اجلاس سران کنفرانس اسلامی با قرائت زیبا و روحانی “استاد کریم منصوری” در تهران رو به رو شدند، شاهد بودم که اشک در چشم سران کشورها حلقه زده بود و با دیده تحسین به او نگریستند. کدام مبلغ می تواند در چند دقیقه اشک سران کنفرانس اسلامی را درآورد که یک قاری قرآن موفق به انجام این مهم شده است.
حجتیان ادامه داد: یکی از طرح های جامعه المصطفی آن است که این فنون را به صورت واحد درسی و به صورت کاربردی در هر سال و دوره ی تحصیلی به دانش پژوهان خود منتقل کند.
وی با اظهار این که جشنواره ی «طوبی» فرصت مناسبی فراروی طلاب قرار داده است تا با تبلیغ نوین در عرصه ی مجازی و هنری آشنا شود، ابراز کرد: این جشنواره در رشته های خطابه و سخنوری، کلاس داری تبلیغی و منبر حسینی و روضه خوانی در موضوع تبلیغ، رشته های مدیریت آموزشی، مدیریت مراکز فرهنگی – تبلیغی و مدیریت فعالیت ها و برنامه های فرهنگی- تربیتی در موضوع مدیریت فرهنگی، رشته های فیلم، مستند، نشریات، وب سایت، وبلاگ، دوبله و فیلم نامه در موضوع رسانه ای، رشته های شعر، داستان کوتاه، نمایشنامه، خوشنویسی، طراحی، نقاشی، عکاسی، کاریکاتور، گرافیک، خاطره نویسی و گزارش نویسی در موضوع فرهنگی و هنری برگزار می شود.
انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا