خرید تور تابستان ایران بوم گردی

ملانیا ترامپ؛ بانوی اول سنتی و غیر معمول

بی بی سی نوشت: ملانیا ترامپ در دومین شب گردهمایی حزب جمهوری‌خواه سخنرانی کرد و از مردم آمریکا خواست تا در “ناآرامی نژادی کشور” تامل کنند. این حضوری نادر – و شاید ناخواسته – برای ملانیا ترامپ در کانون توجه‌ها بود.

دونالد ترامپ در سال ۱۹۹۸، که هم ثروتمند و کاریزماتیک و هم ظاهر موهایش معمولی بود، احتمالا مشکلی با گرفتن شماره تلفن از کسی نداشت.

اما وقتی آن سال در یک مهمانی تلاش کرد که شماره مدل جوانی را بگیرد، کارش به مشکل خورد. ملانیا کناوس ۲۸ ساله به او گفت که “من شماره‌ام را به تو نمی‌دهم. تو شماره‌ات را به من بده و من با تو تماس خواهم گرفت.”

آن‌ها ۷ سال بعد از آن ملاقات اولیه در حضور ستارگان متعددی در ملک او در ایالت فلوریدا با یکدیگر ازدواج کردند. حالا خانم ترامپ بانوی اول ایالات متحده است. اما ملانیا ترامپ کیست؟

ملانیا ترامپ که جذاب و باشکوه است، کاملا خود را وقف همسرش و موفقیت او کرده است. او توسط خیلی‌ها با جکی کندی مقایسه می‌شود – همسر رئیس‌جمهوری که انگار از گذشته به زمان حال آمده است. خانم ترامپ، دقیقا مثل خانم کندی، به چهار زبان مختلف صحبت می‌کند: اسلونیایی، فرانسوی، آلمانی و انگلیسی.

وقتی آقای ترامپ در سال ۱۹۹۹ برای نخستین بار صحبت از ریاست‌جمهوری کرد، ملانیا به خبرنگاران گفت: “من خیلی سنتی خواهم بود، مثل بتی فورد یا جکی کندی.”

اما او از هر نظر یک بانوی اول سنتی محسوب نمی‌شود: او نخستین بانوی اولی است که عکس‌های برهنه‌اش قبلا در مجله چاپ شده است.

در جریان رقابت‌ انتخاباتی پیشین، طرفداران تد کروز – رقیب آقای ترامپ برای نامزدی حزب جمهوری‌خواه – به فعالیت‌های گذشته خانم ترامپ گیر دادند و من باب هشدار روی یکی از تصاویر برهنه او نوشتند: “با ملانیا ترامپ آشنا شوید، بانوی اول بعدی شما. کار دیگری که می‌توانید بکنید رای دادن به تد کروز است.”

در اوایل سال ۲۰۱۶، مصاحبه تلفنی قدیمی آقا و خانم ترامپ با هوارد استرن، مجری رادیویی، دوباره همه جا پخش شد. آقای استرن در این مصاحبه از خانم ترامپ درباره چیزی که تنش بود (“تقریبا هیچ چیز”) و مواقعی که با شوهر رابطه جنسی دارد (“هر شب، بعضا هم بیشتر”) پرسید، و هنگام صحبت با آقای ترامپ از او با لفظ “آن زن هرزه‌ای که در تختت هست” یاد کرد. این مصاحبه به طرح اتهام زن‌ستیزی منجر شد.

خانم ترامپ همچنین از روزنامه دیلی میل بریتانیا به خاطر مقاله‌ای که او ادعا کرد به طور ضمنی او را به عنوان کارگر جنسی در دهه ۱۹۹۰ معرفی کرده، شکایت کرد. این روزنامه در نهایت حاضر به پرداخت خسارت شد و در آوریل ۲۰۱۷ از بانوی اول آمریکا عذرخواهی کرد.

بعضی از مفسران و ناظران، نحوه برخورد با ملانیا ترامپ را با “هرزه‌ نکوهی” (اسلات شیمینگ) مقایسه کرده‌اند – عادت به حمله به زنان به خاطر نوع پوشش لباس یا رفتارشان.

خانم ترامپ در نوو مستو، شهری کوچک در یک ساعتی لیوبلیانا، پایتخت اسلونی، و در خانواده‌ای نسبتا متمول به دنیا آمد. پدرش ویکتور ابتدا برای شهردار یکی از شهرهای اطراف کار می‌کرد و سپس ماشین‌فروش موفقی شد. مادرش آمالیا نیز طراح چاپ یکی از مارک‌های پوشاک بود.

او بعدها برای تحصیل طراحی و معماری به لیوبلیانا رفت. در وبسایتش ادعا شده بود که مدرک کارشناسی دارد، اما بعدا مشخص شد که در همان سال اول دانشگاه ترک تحصیل کرده بوده است. این وبسایت نهایتا به طور کامل از اینترنت حذف شد و دامنه‌اش بازدیدکنندگان را به وبسایت کاری آقای ترامپ هدایت می‌کرد.

او در ۱۸ سالگی با یکی از آژانس‌های مدلینگ در میلان قرارداد امضا کرد و راهی اروپا و آمریکا شد و در یک رشته تبلیغات مهم، نقش ایفا کرد. آشنایی او با آقای ترامپ به یکی از مهمانی‌های هفته مد نیویورک بازمی‌گردد.

بنا به گزارش‌ها، او نیز مانند همسرش نوشیدنی الکلی مصرف نمی‌کند و علاقه‌ای به مهمانی‌های شبانه ندارد. او برند جواهر خود را داشت و گفته می‌شود که در روند طراحی نیز نقش داشته است.

آن‌ها در سال ۲۰۰۵ ازدواج کردند و در سال ۲۰۰۶ صاحب پسری به نام بارون شدند.

او بلافاصله بعد از پیروزی شوهرش در انتخابات همراه او به کاخ سفید نرفت، و تا پایان کلاس‌های پسرش در سال ۲۰۱۷ در نیویورک ماند.

او از آن موقع همیشه به خدمه کاخ سفید در تزئین این مکان برای جشن کریسمس کمک کرده است.

خانم ترامپ ظاهرا گذشته خود را با حمله‌های شوهرش به روند مهاجرت وفق داده است و می‌گوید که همه کارهایش قانونی بوده است.

او به مجله هارپرز بازار گفت که “حتی فکر ماندن در اینجا بدون مدارک را هم نکردم. باید از قوانین پیروی کرد. باید از قانون پیروی کرد. هر چند ماه یک بار باید به اروپا برگردید و مجددا ویزا بگیرید.”

در ژوئیه ۲۰۲۰، مجسمه بانوی اول در زادگاهش اسلونی به آتش کشیده شد و پلیس اعلام کرد که در این باره تحقیق خواهد کرد.
“سیاست‌گذاری کار شوهرم است”

خانم ترامپ عمدتا از بحث‌های سیاسی فاصله گرفته است و حضور خود را به ایستادن کنار شوهرش محدود کرده است. او در مصاحبه‌ای با مجله جی‌کیو در سال ۲۰۱۶ گفت که “تصمیم من این است که در سیاست و سیاست‌گذاری دخالت نکنم. این‌ چیزها کار شوهرم است.”

او در انتخابات ۲۰۱۶ بالاخره وارد صحنه شد و در روز اول گردهمایی حزب جمهوری‌خواه در ماه ژوئیه در زمانی که به طور سنتی به همسر نامزد تعلق می‌گیرد سخنرانی کرد، لحظه‌ای که طبق انتظار پیش نرفت.

مفسران خیلی سریع به شباهت گفته‌های او با سخنرانی میشل اوباما در جریان نشست حزب دموکرات در سال ۲۰۰۸ پی بردند، و صحبت‌هایش تحت‌الشعاع افتضاح دزدی ادبی قرار گرفت.

او هنگام بازدید از یکی از مراکز نگهداری کودکان مهاجر در سال ۲۰۱۸ لباسی به تن داشت که پشتش نوشته شده بود “من که اصلا برایم مهم نیست، برای شما چی؟” و با این کار بحث‌های شدیدی به راه انداخت.

او بعدا به شبکه خبری ای‌بی‌سی گفت که “برای مردم و رسانه‌های دست چپی بود که از من انتقاد می‌کنند. می‌خواستم نشان دهم که برایم مهم نیست.”

با وجود این وقایع، او در مقایسه با اسلافش کمتر شناخته شده است. او به مجله جی‌کیو گفت که به شوهرش مشاوره می‌دهد، اما حرفی از محتوای این مشاوره‌ها نزده است.

به گفته او “کسی نمی‌داند و کسی هم نخواهد دانست، چرا که این چیزی بین من و شوهرم است.”

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

یک پیام

  1. ایا می دانید قویترین سلاح در دست صاحبان قدرت ، فریبکاریست.

    ایا می دانید قدرتمندان و صاحبان مقام بدون فریبکاری و بدون ساده لوحی و زودباوری ملتها قادر به حفظ قدرت خود نیستند.

    ایا می دانید از نظر قدرتمندان بهترین روش برای حکومت کردن و کنترل مردم ، ایجاد ترس می باشد.

    ایا می دانید سلاح اتمی بزرگترین دروغیست که توسط قدرتهای جهانی به ملتها باور داده شد.

    ایا می دانید دروغ بمب اتمی طراحی شد تا با ایجاد ترس و وحشت در دل ملتها انها را به بردگی بگیرند.

    ایا می دانید تمام انفجارات چه انفجارات شیمیایی و چه انفجاراتی که اتمی وانمود می شوند شکل یکسانی دارند و ایجاد یک قارچ می کنند.

    ایا می دانید ان چیزی که به عنوان انفجار اتمی وانمود می شود یک فریبکاریست و انفجاری از گاز یا مواد منفجره در مقیاس بالاست. و اورانیوم غنی شده ای در کار نیست.

    ایا میدانید ان چیزی که به عنوان بمب هیدروژنی مطرح می شود و مدعی هستند قدرت تخریب ان خیلی بیشتر از بمب اتمیست ، چیزی جز انفجار هزاران تن گاز هیدرون مایع به همراه هوای فشرده نیست.

    ایا می دانید توافق هسته ای که برجام خوانده می شود این معنا را دارد که دولتهای جهانی باید با حیله گری و دروغ وانمود کنند که سلاح مخوفی به عنوان سلاح اتمی وجود که قدرت ویرانگری بالایی دارد تا با کمک این دروغ ملتها را بترسانند و بر انها حکومت کنند.

    ایا می دانید بعد از انفجار بیروت که شکلی قارچ گونه و دقیقا” مشابه انفجار به اصطلاح اتمی هیروشیما داشت ، چند محقق و پژوهشگر امریکایی این انفجار را هشداری برای امریکا دانستند و شدیدا” ابراز نگرانی کردند.

    ایا می دانید علت نگرانی این محققین فقط شباهت قارچ انفجار بیروت و انفجار به اصطلاح اتمی هیروشیماست و نه چیز دیگر.

    ایا می دانید انفجار بیروت ، تنها انفجاری بود که دربین هزاران انفجاری که در جهان رخ داده است امریکاییها نسبت به ان واکنش نشان دادند

    ایا می دانید که شباهت این دو انفجار این نگرانی را در میان دولتمردان غربی به وجود اورده است که ملتها با مشاهده شباهت این انفجارها و مقایسه کردن انها پی به فریبکاری در بزرگنمایی انفجار هیروشیما و سلاح اتمی دروغین و خیالی انها ببرند.

    ایا می دانید در طی جنگ جهانی دوم حدود 60 شهر ژاپن نابود شدند از جمله توکیو پایتخت ان که حدود پانصد هزار نفر در این شهر کشته شدند ،اما هیچ نامی از توکیو نیست و رسانه ها فقط نام دو شهر گمنام هیروشیما و ناکازاکی را بر سر زبانها انداختند.

    ایا میدانید که دلیل تلفات بالای انسانی در شهرهای هیروشیما و ناکازاکی این بود که جنس خانه ها از چوب ، پلاستیک و مواد پلیمری با تراکم زیاد بوده است. و بعد از بمباران نقاط مختلف این دوشهر اتش سرایت کرد و مردم درمحاصره اتش بودند و راه فراری نداشتند و خیلی ها در اثر خفگی با دود و یا گرما مردند.

    ایا می دانید در حال حاضر هیروشیما و ناکازاکی دو شهر پیشرفته و سرسبز ژاپن هستند و میلیونها نفر در این دوشهر زندگی می کنند. در صورتی که بعد از بمباران این دوشهر اعلام کردند که تشعشعات اتمی برای صدها و یا هزاران سال باقی می ماند واین دو شهر قابل زیست نیستند. برای این موضوع چه توجیهی دارند.

    ایا میدانید اگر خانه های مردم در بیروت از جنس چوب و پلاستیک و مواد پلیمری بود ممکن بود تلفات از هیروشیما و ناکازاکی هم بیشتر شود.

    ایا می دانید که تا به حال چند بار دانشمندان به اصطلاح هسته ای امریکا به روسای جمهورشان نامه نوشته اند که توافق هسته ای با ایران را امضا کنند و از این توافق خارج نشوند.

    ایا می دانید این دانشمندان به اصطلاح هسته ای نگران این هستند که با لو رفتن دروغ بمب اتمی منافعشان را از دست بدهند و بیکار شوند.

    ایا می دانید که یک موضوع عجیب این است که چرا دانشمندان به اصطلاح هسته ای روسیه برخلاف دانشمندان امریکایی هیچ اهمیتی به فعالیتهای ایران نمی دهند

    ایا می دانید در دهه 90 میلادی حدود صدهزار دانشمند به اصطلاح هسته ای از شوروی سابق فرار کردند و به کشورهای جهان سوم پناهنده شدند و در این کشور ها ول می گشتند.

    ایا می دانید اگر فرار این به اصطلاح دانشمندان هسته ای خطری برای امریکا و شوروی داشت بدون کوچکترین ترحمی همه انها را نابود می کردند.

    ایا می دانید فرار این به اصطلاح دانشمندان هسته ای و بی اهمیتی فرار انها برای امریکا و شوروی این موضوع را کاملا” اثبات می کند که چیزی به نام سلاح اتمی مطلقا” وجود خارجی ندارد.

    ایا می دانید که فرار بی اهمیت دانشمندان به اصطلاح هسته ای شوروی سابق معنای دیگری نیز دارد و ان هم اینکه افرادی که عنوان دانشمند هسته ای را یدک می کشند هیچ فرقی با دعانویسان و فالگیران ندارند و همانند فالگیران و دعانویسان فریبکار و خالی بندند.

    ایا می دانید ان چیزی که به عنوان نیروگاههای هسته ای عنوان می شوند تماما” نیروگاههای زمین گرمایی هستند که گرمای لازم برای چرخش توربینهای برق را از چاههایی عمیق با عمق چند کیلومتر از سطح زمین تامین می کنند. و به دروغ وانمود به استفاده از اورانیوم غنی شده به عنوان سوخت نیروگاه می کنند.

    ایا می دانید قرار بود در فروردین سال 1397 از یک باتری مثلا” اتمی رونمایی کنند که قادر به تولید 50 سال برق به صورت پیوسته می باشد و مسئولان ایرانی مدعی بودند که این باتری می تواند در موبایل ، لپ تاپ ، صنایع و بیابانهای دورافتاده فاقد برق مورد استفاده قرار گیرد.

    ایا می دانید این باتری رونمایی نشد و هیچگاه نیز رونمایی نخواهد شد.

    ایا می دانید فارغ التحصیلان رشته های هسته ای از فوق دیپلم تا دکترا از نظر دانسته ها و دانش مثلا” هسته ای هیچ فرقی با هم ندارند و معلوماتشان یکسان است. و فقط مقاطع بالاتر مغرورترند و بیشتر ژست می گیرند و موقع صحبت کردن لبهایشان را کج و گرد می کنند.

    ایا می دانید فارغ التحصیلان هسته ای قادر نیستند به این سوال پاسخ دهند که جنس قارچ هسته ای از چیست. و همچنین قادر نیستند توضیح دهند که اگر یک بمب اتمی فقط چند ده کیلوگرم اورانیوم غنی شده دارد ، چگونه قارچ حاصله چند ده هزار تن و یا بیشتر وزن دارد.

    ایا می دانید فارغ التحصیلان رشته های هسته ای بارها و بارها با حالتی خوار و زار و ترحم برانگیز در مقابل مجلس و سایر نهاد ها جمع شده اند و از دولت خواسته اند که به انها شغلی داده شود.

    ایا می دانید یک دکترای انرژی هسته ای در اداره اب و فاضلاب تهران کار می کند.

    ایا میدانید یک دکترای انرژی هسته ای دیگر بر روی زمین کشاورزی کار می کند.

    ایا می دانید که یکی از نمایندگان مجلس در صحن علنی مجلس فاش کردند که تعدادی از دانشمندان و فارغ التحصیلان هسته ای را به کشور عراق برده بوده اند تا در ترمیم و بازسازی یکی از مکانهای مذهبی کمک دهند.

    ایا می دانید ترمیم دیوارها کار کارگر است و بردن فارغ التحصیلان و دانشمندان هسته ای برای ترمیم این مکان نشان دهنده این است که انها هیچ ارزشی ندارند و فقط به درد کارگری می خورند و تا زمانی به انها بها داده می شود که بتوانند از انها استفاده ابزاری کنند و با موضوع دروغینی به نام بمب اتمی مردم را بترسانند.

    ایا می دانید می دانید منطقه چرنوبیل که مدعی بودند به دلیل انفجار نیروگاه مثلا” هسته ای الوده شده و تا صدها سال قابل زیست نیست، یک منطقه گردشگریست که گردشگران زیادی به انجا می روند.و از داخل نیروگاه ویران شده نیز بازدید می کنند.

    ایا می دانید که مدعی بودند شدت انفجار نیروگاه چرنوبیل 400 برابر انفجار هیروشیما ست اما تعداد کشته ها حدود 25 نفر اعلام شد و حجم تخریب هم ناچیز بود. واین نشان می دهد که فقط با دروغها و عجز ملتها در تجزیه و تحلیل موضوعات انها را سر کار می گذارند و بازی می دهند.

    ایا می دانید در سونامی فوکوشیمای ژاپن یک نیروگاه مثلا” هسته ای منفجر شد اما اتفاق خاصی نیفتاد و هیچ الودگی هسته ای ایجاد نشد و مردم فوکوشیما همچنان در انجا زندگی می کنند.

    ایا می دانید در دهه های 60 ، 70 و 80 میلادی هیچ رسانه غربی اجازه نداشت در باره بمب اتمی چیزی بنویسد و رسانه ها فقط مجاز بودند در مورد بمباران هیروشیما و ناکازاکی مطلب بنویسند تا ترس از این سلاح را به ملتها القا کنند.

    ایا می دانید درکشور خودمان دکتر حسن عباسی اعلام کردند که از طرف وزارت ارشاد رسانه ها را زیر فشار گذاشته اند که در مورد انرژی هسته ای چیزی ننویسند. و این نشان می دهد که ریگی به کفششان است و ترسشان از این است که با نوشتن مطالب دیگران در مورد انرژی هسته ای دروغهایشان به تدریج فاش شود.

    ایا می دانید که حقیقت ان چیزی نیست که سیاستمداران و دولتمردان می گویند بلکه حقیقت همان چیزیست که می خواهند ان را مخفی کنند.

    ایا می دانید تا زمانی که ملتها خر و نفهم باشند و چنین دروغهایی را باور کنند اوضاعشان روز به روز بدتر و بدتر می شود. چیزی که کاملا” عیان است.

    و بالاخره ایا می دانید در تعریف جدید احمق، به کسی احمق می گویند که حقیقت را می بیند اما باز هم دروغها را باور دارد..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا