خرید تور تابستان ایران بوم گردی

واکنش ذوالنور به سخنان امروز رهبری

ایسنا نوشت: رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز (شنبه) در دیدار حضوری با رئیس جمهور و اعضای ستاد ملی مقابله با کرونا، ضمن قدردانی از عملکرد این ستاد، توصیه‌های مهمی را بیان و بر لزوم اتخاذ تصمیم‌های قاطع و حاکمیتی، اقناع افکار عمومی و همکاری همه دستگاه ها و آحاد مردم برای مقابله با وضعیت تأسف‌بار ویروس عالم‌گیر کرونا تأکید کردند. رهبر انقلاب اسلامی همچنین با انتقاد شدید و صریح از اقدام برخی‌ها در برخورد با دولت و رئیس جمهور و هتک حرمت ایشان، گفتند: هتک حرمت حرام است و انتقاد با هتک حرمت تفاوت دارد ضمن اینکه امروز کشور بیش از هر زمان دیگری به همکاری و اتحاد و انسجام نیاز دارد.

در پی این بیانات مقام رهبری حجت الاسلام مجتبی ذوالنوری نماینده قم در مطلبی در صفحه توییتر خود نوشت:
«بسمه تعالی

‏⁧‫تبعیت‬⁩ از فرامین الهی ⁧‫رهبر عزیز‬⁩ و ولی امرم را از اوجب واجبات می دانم و تمام آبرو، هستی، و وجود خود را در اطاعت اوامرش تقدیم می دارم و در چارچوب ⁧‫تکالیف قانونی‬⁩ خود و ⁧‫تدابیر‬⁩ معظم له لحظه ای از ⁧‫احقاق حقوق مردم‬⁩ شریف غفلت نخواهم کرد.»

روز شنبه ۲۶ مهر ذوالنور در توئیتی با هشتگ “نجات کشور”، مدعی شد: «استیضاح روحانی از دستور خارج نشده، استیضاح به قوت خودش باقی است، پرونده استیضاح دست بنده است. ۴۴ نفر امضا کرده‌اند که ۱۱ نفر امضایشان را پس گرفتند و الان ۳۳ امضا داریم. از دیگر نمایندگان خواهش میکنیم استیضاح را امضا کنند که اوضاع نابسامان فعلی با استیضاح اقای رئیس‌جمهور سامان پیدا کند.»

این توئیت که متن پیاده شده یک فیلم کوتاه از اظهارات ذوالنور بود باعث شد که واکنش‌هایی به سخنان رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس صورت گیرد و بحث استیضاح رئیس‌جمهور که از زمان تشکیل مجلس یازدهم توسط برخی از نمایندگان مطرح شده دوباره برسر زبان‌ها بیفتد.

یک روز  قبل از مطرح کردن دوباره بحث استیضاح رئیس‌جمهور، ذوالنور پا را فراتر از آن گذاشته و درباره لزوم اعدام حسن روحانی سخن گفته بود.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. می دانیم که عذرخواهی کارهرکسی نیست(إِنَّهَا لَكَبِيرَةٌ إِلَّا عَلَى الْخَاشِعِينَ)، بجای روی موج پریدن«جبران مافات»بکن، اگرمطیع رهبری هستید وگرنه باکلمات بازی کردن وظلم راجبران نکردن که «ولایت پذیری»نمیشود!
    خوب بودازآقای مهندس فتاح یادمی گرفتید.

  2. اگر با ادبیات و مصداق یابی هایی که خود این آقایون از صدر اسلام همیشه میارن بخوایم صحبت کنیم، میشه به اینها ”خوارج” گفت…
    البته بر اساس مصداق یابی های همیشگی خودشون وگرنه ما که به این مصداق یابی ها اعتقادی نداریم…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا