خرید تور تابستان ایران بوم گردی

پشت‌پرده یک عملیات روانی علیه روحانی؛ از صداوسیما تا بی‌بی‌سی!

علیرضا معزی، معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهور در صفحه‌ی توییتر خود نوشت:

‏دیروز با حضور رییس‌جمهور و در رویدادی مهم و ملی، 4635 طرح کشاورزی شامل150 طرح حوزه‌ی ‎شیلات، افتتاح شد. ‎روحانی پس از بخش مربوط به طرح‌های شیلات، سخنان کوتاهی داشت که در این رشته توییت، جملات ایشان را عینا نقل می‌کنم و انصاف افکار عمومی را به قضاوت می‌طلبم.

«اگر ما بتوانیم [آبزیان را] به قیمت مناسب و به اندازه‌ی مناسب در اختیار مردم قرار دهیم؛ مسلما اگر عادت مردم از مصرف گوشت قرمز یا گوشت مرغ حرکت بکند به سمت آبزیان، خوب این یک تحول بزرگی است. شرطش این است که ‏۳/… هم بتوانیم به اندازه کافی اینها را وارد بازار بکنیم و هم به قیمت مناسب در اختیار مردم قرار بدهیم که مردم، توان استفاده داشته باشند».

حالا بسیار واضح است که با تقطیع سخنان روحانی و حذف قسمت ابتدایی و انتهایی آن، عملیات روانی تازه‌ای کلید خورده است.

با اطمینان به اینکه کپشن تقطیع شده به مراتب از ویدیوی اصلی بیشتر دیده می‌شود، ‎تحریف افکار عمومی از خبرگزاری‌ها داخلی و کانال‌های توزیع محتوا در شبکه‌های اجتماعی آغاز و تا رسانه‌های فارسی‌زبان خارج از ایران نیز ادامه یافت.

‏تا آنجا که ‎بی‌بی‌سی فارسی پارا فراتر گذاشت و اینچنین روایت کرد که ‎روحانی، «راه حل»گرانی گوشت و مرغ را تغذیه مردم از ‎آبزیان می‌داند و بر اساس این نقل قول تحریف شده، فراخوان صدا و تصویر داد. تحریک افکار عمومی و ایجاد تنش و عصبیت، همان نقطه‌ای است که خیلی‌ها را به هم می‌رساند.

‏کار حتی به آنتن زنده‌ی ‎تلویزیون و مجریان نوپا و جویای توجه هم رسید و در تداوم همان بی‌طرفیِ معمول رسانه‌ی ملی، از شهروندان خواسته شد که برای آنکه بین انتخاب مرغ و ماهی در نمانند در انتخابات خرداد شرکت کنند!!! وایرال شدن در شبکه‌های اجتماعی با هر بهانه هم که سودای این روزهاست.

فراتر از کانال‌های تلگرامی و مجریان نورسیده، حتی سیاستمداران شناخته شده نیز در تله‌ی بازی‌های روانی افتادند و این زنگ خطری است که حتی تحلیلگران نیز به سادگی مرعوب محتوای جعلی و زرد شبکه می‌شوند بی‌آنکه به اندازه‌ی دیدن یک ویدیو کمتر از دو دقیقه درنگ کنند.

ما، دقیقا همه‌ی ما، هم محتاج به ‎اخلاق هستیم و هم محتاج به ‎سواد رسانه‌ای. این یک کنایه نیست این یک یادآوری به خود و دیگران است.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

یک پیام

  1. سلام از پارچه های کشور خودمان برای دوخت لباس و برای حمایت از اشتغال مردممان استفاده نکردیم بیشتر این حرفهای بالا شعاره چون کلمات اگر، بتوانیم، نوشته شده با اگر اگر گفتن دهان شیرین نمی شود بنده خدا نوشته لوش حق داشته مگر این آبزیان وارد بازار شدند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا