خرید تور تابستان ایران بوم گردی

چرا روحانی سکولار است؟

«رضا سراج»، فعال رسانه‌ای اصولگرا در یادداشتی تلگرامی با عنوان «چرا روحانی سکولار است؟» نوشت:

نظریه پردازان غربی با جهان بینی مادی و نگاه سکولارِ غیردینی، “غرائز سرکوب شده افراد جامعه” “افزایش انتظارات مردم” “تضادهای موجود در جامعه” را از جمله دلایل وقوع انقلاب‌ها می‌دانند. آقای روحانی نیز با استفاده از همین آبشخور فکری، وقوع انقلاب اسلامی در ایران را از این بستر سکولار و جهان بینی مادی تحلیل و طی سخنانی در ۲۲ بهمن اظهار داشت : “اگر پهلوی به یک انتخابات سالم و آزاد تن می‌داد، انقلاب نمی‌شد.”

برای شناخت دقیق انقلاب اسلامی و دلایل شکل‌گیری آن، بهترین راه رجوع به اندیشه‌ی امام خمینی (ره) است. امام راحل عظیم الشان با تمایز و تفاوت قائل شدن بین انقلاب اسلامی با سایر انقلاب‌ها می‌فرمایند : “فرق است ما بین انقلاب اسلامی ایران با انقلابهای دنیا، انقلابهای دنیا بی استثناء برای ایمان نیست برای خدا نیست. انقلاب ایران برای خداست و از اول هم برای خدا بوده است. الله اکبر بوده است و تا آخر هم همین است.” (صحیفه امام ج ۱۶ ص ۹۱) امام بزرگوار در جایی دیگر می‌فرمایند : “بنابراین شک نباید کرد که انقلاب اسلامی ایران از همه انقلابها جدا است؛ هم در پیدایش و هم‏ در کیفیت‏ مبارزه و هم در انگیزه انقلاب و قیام.” (همان ج ۲۱ ص۴۰۲)

امام خمینی (ره) درباره علل وقوع انقلاب اسلامی می‌فرمایند : “تردید نیست‏ که‏ این‏ یک تحفه الهی و هدیه غیبی بوده که از جانب خداوند منان بر این ملت مظلوم غارتزده عنایت شده است.” (همان ج ۲۱ ص ۴۰۲) ایشان همچنین می‌فرمایند : “انقلاب اسلامی تحفه ای است که خدای تبارک و تعالی از عالم بالا برای ملت ما هدیه فرستاد. ” (همان ج ۶ ص ۲۳۰) با این شرایط، اظهار نظر آقای روحانی درباره علل وقوع انقلاب اسلامی از یک سو نمایانگر فاصله وی با اندیشه‌های نورانی حضرت امام (ره) است و از سوی دیگر موید نگاه سکولار و غیر دینی ایشان خواهد بود. #پرزیدنت با تحریف انقلاب اسلامی، در صدد تغییر هویت انقلاب اسلامی است.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. عجب تحلیل بی ربطی ؟ برای مخالفت با دیگران به هر ابزاری تمسک می جویند . ظاهرا برچسب تنها راه مقابله با رقیب است .

  2. الف. نگاه آرمانگرایانه چه به روز این اقتدارگریان محافظه کار آورده است.
    ب. چرا روح الله خمینی، بارها پهلوی دوم را نصیحت می کرد و می گفتند: نمی خواهم به سرنوشت پدرت دچار شوی!
    ت. تصمیم گیران این حکمرانی نیز اگر خود را در ملکوت پنهان کنند، و بعد از چهل سال مشق آزمون و خطا ، پاسخگو نباشند، سرنوشتی بهتر نخواهند داشت! پس عبرت گرفته و به مطالبات قانونی مردم پاسخ داده و خود را پشت چهره یی آسمانی مخفی نکرده و تا دیر نشده به قول آیت الله جواد آملی، مردم شما را به دریا نریخته اند، اصلاح جویی را پی گرفته و دوگانه انتصابی و انتخابی را به نفع رای مردم کنا رنهاده و آنان را فصل الخطاب قرار دهید که ناگهان چه زود دیر می شود.

  3. واماجناب سراج…اینهمه خودت را به اب واتش زدی که اینرابگویی ؟؟؟واقعا؟؟؟شما درچه فضایی می زیی ؟؟؟دراسمانها وکهکشانها؟؟؟؟نه اقای محترم اگرفرض (غلط)راهم چنین بپنداری خیلی عقب نگاه داشته شده ای….فرایند سکولاریزاسیون مدتهاست شروع شده است.وقتی به عهدهاوفانشد..رفتارهایتان دراین 4 دهه سیرقرنهارا به سالهاکشاند….افتاد؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا