خرید تور تابستان ایران بوم گردی

حملات به شروین حاجی پور در رسانه های اصولگرا

روزنامه جوان نوشت: این جوان اخیراً جایزه تغییر اجتماعی را برای خواندن «برای خواهرامون» در جشنواره غربی گرمی دریافت کرد. او در تکه‌ای از ترانه‌اش می‌گوید «برای تغییر مغز‌های پوسیده»، شاید متوجه نیست که تغییر را باید از مغز خودش آغاز کند.شروین حاجی‌پور مورد غضب روزنامه نزدیک به سپاه قرار گرفت؛ اول باید مغز «پوسیده» خودش را تغییر دهداعتمادآنلاین |

روزنامه جوان با حمله به شروین حاجی‌پور، خواننده ترانه «برای» خطاب به او نوشته اول باید مغز «پوسیده» خودش را تغییر دهد!

به گزارش جوان، در ماه‌های اخیر، شروین حاجی‌پور که با ترانه «برای…» و به دلیل تبلیغ و وایرال ترانه‌اش از سوی جریان رسانه‌ای غرب شهرت یافت، توئیت‌هایی زن‌ستیزانه در گذشته داشته است. او که در تکه‌ای از ترانه‌اش می‌خواند: «برای خواهرم، خواهرت، خواهرامون…» گویا فراموش کرده ابتدا توهین‌های جنسیتی گذشته نسبت به زنان را حذف کند. او در توئیتی با نگاه مبتذل جنسیتی نسبت به یک بازیگر زن نوشته: «هر بار بهاره رهنما نقش یک سلیطه… بازی می‌کرد با خودم می‌گفتم چقدر بازیگر خوبیه، ولی اخیراً فهمیدم اصلاً نقش بازی نمی‌کرده»! 

این روزنامه در بخش دیگری از این مطلب نوشته است: این جوان اخیراً جایزه تغییر اجتماعی را برای خواندن «برای خواهرامون» در جشنواره غربی گرمی دریافت کرد. او در تکه‌ای از ترانه‌اش می‌گوید «برای تغییر مغز‌های پوسیده»، شاید متوجه نیست که تغییر را باید از مغز خودش آغاز کند.

روزنامه ایران نوشت: ترانه «برای» هیچگونه مضمونی تحت عنوان مضامین اقتصادی و حتی مضامینی که مرتبط با مشکلات جامعه باشد، در آن به چشم نمی‌خورد. همچنین مسأله انقراض یوزپلنگی به نام پیروز چندان برای جامعه مسأله مهمی نیست.ترانه «برای» دغدغه اقتصادی ندارداعتمادآنلاین |

روزنامه دولتی ایران تحلیلی بر آهنگ «برای…» نوشته و مدعی شده این ترانه دغدغه‌ اقتصادی مردم را در بر ندارد و همچنین موضوعاتی مانند انقراض گونه‌های محیط‌زیستی برای مردم مهم نیست! این در حالی است که «برای شرمندگی برای بی‌پولی» و «برای این اقتصاد دستوری» دو بند از ترانه «برای» است که به مشکلات اقتصادی اشاره می‌کند.

به گزارش ایران، دغدغه‌های موسیقی «برای…» دغدغه‌هایی ملی نیستند و اینگونه نیست که تمام کشور در مناطق مختلف با آن ارتباط برقرار کنند، بلکه دغدغه‌های جمع محدودی از شهروندان در برخی شهرها را پوشش می‌دهد.  نکته قابل توجه درباره این ترانه آن است که هیچگونه مضمونی تحت عنوان مضامین اقتصادی و حتی مضامینی که مرتبط با مشکلات جامعه باشد، در آن به چشم نمی‌خورد. هیچ موضوعی از قبیل بیکاری، گرانی، تورم، مشکلات اقتصادی و نارضایتی‌های اقتصادی به‌طور پررنگ در آن به چشم نمی‌خورد و این موضوع قابل تأمل است. 

این روزنامه در ادامه مدعی شده است: موضوع دیگری که می‌توان درباره ترانه و مضامین آن در نظر گرفت، فاصله ترانه از ذهن عموم جامعه است. مضامین ترانه، مضامینی نیستند که تمام جامعه برای آن اهمیت قائل باشند. برای نمونه مسأله انقراض یوزپلنگی به نام پیروز چندان برای جامعه مسأله مهمی نیست که بخواهد در چنین بزنگاهی و برای چنین اعتراضاتی آن را به‌عنوان خواسته اصلی خود قلمداد کند.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا