خرید تور تابستان ایران بوم گردی

در رؤیای سرنگونی و تجزیه ایران | تحلیل مهاجرانی از اتفاقات اخیر

سید عطاءالله مهاجرانی وزیر ارشاد دولت اصلاحات در رشته‌توییتی درباره‌ی اتفاقات اخیر نوشت:

یکم؛ حمله ارتش عراق به ایران و اشغال بیش از ده‌هزار کیلومتر از خاک ایران ـ به‌اندازه مساحت لبنان! ـ در واقع حمله ورشو و ناتو و کشورهاى عربى منطقه، به ایران بود، گمان مى‌کردند؛ انقلاب اسلامى را متوقف، نظام جمهورى اسلامى را سرنگون و ایران را تجزیه ملى و سرزمینى مى‌کنند، شکست خوردند.

دوم؛ مسعود رجوى در گفتگو با پروژه تاریخ شفاهى ایران، دانشگاه هاروارد در 8 خرداد 1363 از سرنگونى جمهورى اسلامى سخن گفته است. به‌نظر او با رحلت امام خمینى، نظام سرنگون مى‌شود.

سوم؛ البته ابوالحسن بنى‌صدر هم در رؤیاى سرنگونى جمهورى اسلامى بوده است. بنى‌صدر در یادداشت 30 شهریور 1360 از پیروزى انقلاب به رهبرى خود و حذف امام خمینى سخن گفته است. صدام و رجوى و بنى‌صدر رفته‌اند اما رؤیاى سرنگونى جمهورى اسلامى همچنان برجاست!

چهارم؛ در آشوب آبان 1398، وزارت خارجه آمریکا و شخص پمپئو اتاق فرمان براندازى بود.

پنجم؛ جان بولتون صراحت بیشترى به‌خرج داد و در کارناوال سازمان مجاهدین خلق در پاریس گفت: “سال آینده در تهران خواهیم بود”! منظورش سال 1398 بود.

ششم؛ حادثه درگذشت تلخ مهسا امینى، فرصتى براى تحقق همان سناریوست. اعتراض که حق طبیعى مردم است، تبدیل به محملى براى آشوب و براندازى مى‌شود.

هفتم؛ بیانیه بسیار مهم وزارت اطلاعات در واقع تبیین همان سناریوست. یورش به کلانترى‌ها در زاهدان و یا طرح اشنویه در آذربایجان غربى، نشانه‌هاى همان سناریوست که اتاق فرمان ظاهرى‌اش شبکه‌هاى تلویزیونى فارسى‌زبان است.

هشتم؛ مى‌بایست بین اعتراض مردمى و سناریوى آشوب تمایز قائل شد.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

یک پیام

  1. جناب اون موقع که ذکر تاریخ میکنید اولا مردم هنوز به شما ایمان و امید داشتن دوما با تفکر حداقلی همه چیز در حد رجز خوانیه
    اما امروز تعداد حداکثری جامعه باشما زاویه دارد که البته ثمره عملکرد شماست که به جای دلگرم کردن مردم برای بقای خودتون اونها رو برده فرض کردید و با سرکوب کرامت حقشون رو نادیده گرفتید پس این اتفاق خیلی دور از ذهن نیست چون مردم به شناخت کافی از کفایت شما رسیدن

    1
    3

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا