خرید تور تابستان ایران بوم گردی

نظر شمخانی درباره‌ی اینستکس: “جوی باریک و کم‌ثمر”

دبیر شورای عالی امنیّت ملّی صبح امروز در مراسم بزرگداشت یاد و خاطره شهدای بدر و خیبر و شهدای شمال غرب کشور گفت: روابط امروز ایران با عراق ثمره مقاومت و هم‌پیمانی راهبردی و اینستکس اروپایی‌ها مثالی از جوی باریک و کم ثمر است.

به گزارش ایسنا، علی شمخانی با اشاره به جایگاه ارزشمند و والای خانواده‌های معظم شهیدان که با صبر و مجاهدت مستمر از آرمان الهی عزیزان خود پاسداری و صیانت نموده‌اند، افزود: منشاء اصلی قدرت جمهوری اسلامی ایران فرهنگ مقاومت و شهادت است و از این رو مبانی و مظاهر این فرهنگ نورانی بیش از هر موضوع دیگری در معرض تهاجم و تخریب دشمنان قرار دارد.

شمخانی جنگ اقتصادی و روانی دشمن را که با شدت و گستردگی بی سابقه‌ای در جریان است ابزاری برای دلسرد نمودن جامعه از تداوم مقاومت و پذیرش مسیر تسلیم و ذلت عنوان کرد و افزود: پیروزی بدون مقاومت و تلاش حاصل نمی‌شود و با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و تفکر انقلابی سال 98 را سال مایوس‌سازی دشمن قرار می‌دهیم.

دبیر شورای عالی امنیت ملی سال آینده را سال پیروزی‌های جدید در داخل برای حل مشکلات مردم و در منطقه برای تقویت و توسعه پیروزی محور مقاومت و آغازی مقتدرانه برای گام دوم انقلاب اسلامی دانست.

وی افزود: مقابله با بی‌ثبات سازان و مخالفان استقلال کشور موجب شکوفایی ظرفیت‌ها و استعدادها خواهد شد و این دریای بی کران به طور قطع جوی باریک وابسته شدن به قدرت‌ها و چشم امید داشتن به دشمن را درمی‌نوردد.

وی با اشاره به افق بلند انقلاب اسلامی که اکتفا به حداقل‌ها در آن جایی ندارد، افزود: روابط امروز ایران با عراق ثمره مقاومت و هم‌پیمانی راهبردی و اینستکس اروپایی‌ها مثالی از جوی باریک و کم ثمر است.

شمخانی با تبیین شرایط امروز منطقه و مواجه شدن رژیم صهیونیستی با ناکامی‌های مستمر اظهار داشت: رژیمی که به دنبال تسلط از نیل تا فرات بود امروز در مرزهای بی اعتبار خودش محصور شده و سردمداران آن از ترس موشک‌های مقاومت خواب آرام ندارند.

وی تاکید کرد: تجلیل از شهدای گرانقدری مانند عباس بابایی، آبشناسان، ردانی پور، کاوه و باکری نباید ظاهری و نمادین باشد، بلکه آن‌ها الگوی ما در تداوم بخشیدن به آرمانهای بلند انقلاب اسلامی هستند که از اسلام و انقلاب و نظام دفاع کردند تا ایران آزاد و مستقل بماند و ایرانی با افتخار و سربلندی زندگی کند.

دریابان شمخانی در ادامه با اشاره به اقتدار برآمده از تفکر انقلابی که موجب ایجاد ظرفیت بازدارندگی قابل اتکا برای کشور شده است، اظهار داشت: تفکر انقلابی، هرگز خود را محدود به امکانات موجود و یا تامین نیاز از خارج نمی‌داند و همواره به دنبال ایجاد الگوهای موفق با اتکا به جوانان و تجربه بزرگان کشور است.

دبیر شورای عالی امنیّت ملّی گفت: تمامی تحرکات بیگانگان و برخی کشورهای شرور در منطقه غرب آسیا به ویژه اقدامات غیر عادی برخی کشورهای منطقه که سابقه سیاه آن‌ها در حمایت از جریان‌های تروریستی اثبات شده است را تحت رصد دائمی داریم.

شمخانی هشدار داد: برخی کشورهای منطقه با صرف دلارهای نفتی اجرای پروژه‌های مشکوک هسته‌ای را در دستور کار قرار داده اند که این اقدامات می‌تواند منطقه بلکه جهان را با خطر و بحرانی بدتر از خطر تروریست‌های تکفیری و داعش مواجه کند.

وی افزود: بدون شک شکل‌گیری تهدیدات جدیدی از این دست ما را ناگزیر خواهد کرد که بر اساس ماهیت و جغرافیای جدید تهدیدات، راهبرد خود را تنظیم و نیازهای کشور و نیروهای مسلح را در چارچوب آن پیش‌بینی و اجرا کنیم.

دبیر شورای عالی امنیت ملی در پایان با اشاره به اقدامات مهمی که باید در گام دوم انقلاب به منصه ظهور برسد، گفت: دهه پنجم انقلاب ، دهه عبور از مشکلات تصنعی ایجاد شده و ایام پیروزی قاطع و بزرگ ملت رشید ایران و جبهه قدرتمند مقاومت خواهد بود.

نماینده رهبری خاطر نشان کرد: سال 98 سال استمرار تفکر انقلابی در داخل و بروز و جلوه آن در مواجهه پیروزمندانه با دشمنان خارجی خواهد بود.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

یک پیام

  1. به نام خدا
    موضوع: اعتراض به اینستکس
    سلام علیکم
    تنها راه موفقیت ما، مقاومت در برابر دشمنان زورگو، تکیه بر توانمندی و ظرفیت های داخلی و ارتباط با کشورهای غیر مستکبر است. آمریکا و این سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان حتی اگر در مقابل چشم ما، جنگ زرگری هم راه بیاندازند باز دو روی یک سکه اند. مگر یادمان رفته که امام راحل (ره) فرمود: «آمریکا از انگلیس بدتر، انگلیس از آمریکا بدتر.»
    خلف صالح او امام خامنه ای فرمود: «آن ها اگر (برجام را) پاره کردند ما (آن را) آتش می زنیم.» پس چرا دولت با وجود خروج آمریکا از برجام پس از گذشت نزدیک به ده ماه هنوز منتظر وعده سر خرمن اروپایی ها است؟ آن هم وعده ای که از SPV به اینستکس تنزل یافت. اروپایی ها همان طور که خود اعتراف کرده اند، هیچگاه تحریم های آمریکا را دور نمی زنند، بلکه فقط در چارچوب آنچه ارباب آمریکایی به آن ها اجازه داده است، فقط به ایران وعده کمک های انسان دوستانه یعنی غذا، دارو و تجهیزات پزشکی را در برابر فروش نفت می دهند و همزمان ما را تحت فشار می گذارند که در برابر همین وعده های ننگ آور توخالی بدون تضمین، به برجام های 2، 3، 4 و 5 ( خود تحریمی مالی FATF، موشکی، منطقه ای و حقوق بشر) بپیوندیم.
    باز به این جملات امام خامنه ای توجه فرمایید: «حالا گفته می‌شود که برجام را می‌خواهیم با این سه کشور اروپایی ادامه بدهیم؛ من به این سه کشور هم اعتماد ندارم. من می‌گویم به اینها هم اعتماد نکنید؛ [اگر] می‌خواهید قرارداد بگذارید، … تضمین به دست بیاورید، تضمین واقعی، تضمین عملی، والا فردا اینها هم همان کاری را خواهند کرد که آمریکا کرد، [اما] به یک شیوه‌ی دیگر.»
    بار دیگر در جلسه با حضور هیأت دولت فرمودند: «در روزنامه خواندم که ترامپ گفته که من می خواستم به ترزا مِی سفارش کنم راجع به سخت‌گیری نسبت به ایران، [اما] او به من سفارش کرد درباره‌ی سخت‌گیری راجع به ایران! اینها این [جور] هستند دیگر. آن‌وقت تلفن می زند به آقای دکتر روحانی و اظهار ارادت و اخلاص هم به ایشان می کند. اینها را بایستی این‌جوری و با این چشم نگاه کرد؛ بدند اینها، اینها خیلی بدند. بنده یک سینه حرف دارم در زمینه‌ی اروپایی‌ها – نه به‌خاطر سیاستهای امروزشان ‌- به‌خاطر ذات خبیثی که حکومتهای اروپایی در طول این چند قرن از خودشان نشان داده‌اند؛ خیلی حرف گفتنی اینجا زیاد است، نمیخواهیم حالا وارد آن مسائل بشویم.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا