خرید تور تابستان ایران بوم گردی

نشست خبری عوامل فیلم‌های اکران شده در روز دوم جشنواره

ایسنا نوشت: کارگردان فیلم سینمایی «بنفشه آفریقایی» درباره موضوع این فیلم نمایش داده شده در روز دوم جشنواره فیلم فجر توضیح داد: این زن و شوهر تلاش کرده‌اند با کمک هم و بدون قضاوت و با کنار گذاشتن برخی تعصبات مسائلی که در گذشته برایشان پیش آمده را حل کنند و اصلاً موضوعی غیر اخلاقی در فیلم اتفاق نمی‌افتد.

علیرضا شجاع‌نوری تهیه کننده این فیلم سینمایی درباره حضور بین‌المللی آثار سینمایی و این فیلم توضیح داد: ما تصمیم داشتیم فیلمی بسازیم که دوستش داشته باشیم و با آن ارتباط برقرار کنیم. اگر می‌خواهیم سینمای جهانگیری داشته باشیم باید به سمت روایت آنچه که داریم و آنگونه‌ایکه زیست می‌کنیم برویم. ما چند نمایش با افراد خارجی داشتیم و توانستند با آن ارتباط برقرار کننده و حسنوستالوژیک با این اثر پیدا کردند.

او ادامه داد: ما باید طعمی از ایران را به نمایش بگذاریم که در هیچ شرکت توریستی وجود ندارد و مانند زمانی که بدون رفتن به کشوری مانند آمریکا حس مشترک پیدا می‌کنیم حس خوبی به ما دست بدهد.

نام این فیلم به گفته کارگردان این اثر سه بار تغییر کرده است و در ابتدا باران تابستان نام داشت و سپس به زنگار تغییر کرد و در نهایت به خاطر شرایط خاص بنفشه آفریقایی و تأثیر و حضور آن در فیلم نامش بنفشه آفریقایی گذاشته شد.

مونا زندی حقیقی درباره موضوع این فیلم که بر اساس حقیقت ساخته شده است و داستان زندگی زنی است که همسر سابقش را از خانه سالمندان به خانه خودش می‌آورد، توضیح داد: آنها یک خانواده روستایی نبودند و از شهر تهران به جای دیگری رفته‌اند. اما فکر می‌کنم نکته اینجاست که این زن و شوهر تلاش کرده‌اند با کمک هم و بدون قضاوت و با کنار گذاشتن برخی تعصبات مسائلی که در گذشته برایشان پیش آمده را حل کنند. ضمن اینکه اصلاً موضوعی غیر اخلاقی در فیلم اتفاق نمی‌افتد.

کارگردان این اثر با اشاره به اینکه رضا بابک فردی شاد و سرزنده است گفت که یکی از سختی‌های کار این بود که رضا بابک باید تکیده و پیر می‌شد اما در حقیقت او فردی بسیار سرزنده است.

«بنفشه آفریقایی» در شهر آمل فیلمبرداری شده و به گفته علیرضا شجاع نوری برای لوکیشن مناسب جاهای مختلفی کاندید بوده و در نهایت خانه‌ای را در آمل پیدا کردند که قرار بوده شهرداری آنجا را به پارکینگ تبدیل کند، بنابر این این خانه‌ای مخروبه را برای فیلمسازی آماده می‌کنند و دکور سازی می‌شود.

فاطمه معتمد آریا بازیگر اصلی این فیلم چون سر صحنه فیلمبرداری بود و نتوانسته بود در نشست حضور پیدا کند لحظاتی به صورت تماس تصویری سخنان کوتاهی را بیان کرد.

از دیگر حواشی این نشست صدای زیاد و همهمه‌ای بود که در سالن وجود داشت که باعث اعتراض عوامل فیلم شد همچنین یکی از عوامل فیلم سینمایی بعدی سهواً در نیمه‌های نشست در کنار عوامل فیلم «بفشه آفریقایی» نشست.

مونا زندی حقیقی (کارگردان)، رضا بابک، مریم شیرازی و نداجبراییلی (بازیگران)، پیمان یزدانیان (آهنگساز)، علیرضا شجاع نوری (تهیه کننده) و حمید بابابیگی (فیلمنامهنویس) در این نشست حضور داشتند.


پنجشنبه یازدهم بهمن‌ماه، جدیدترین فیلم کیومرث پوراحمد در پردیس ملت برای اهالی رسانه و منتقد به نمایش درآمد ولی تیغ و ترمه انتظارها را از این فیلمساز با سابقه برآورده نکرد.‌

تیغ و ترمه روایتگر زندگی دختری با بازی دیبا زاهدی است که پدرش را در کودکی از دست داده و مادرش هم او را رها کرده و پس از سال‌ها با فاش شدن خیانت‌هایی در زندگی اش روبرو می‌شود.‌

پوراحمد که این فیلم را از داستان یک رمان با نام «کی از این چرخ و فلک پیاده میشوم؟» ساخته، این نکته را در نشست خبری فیلمش پذیرفت که داستان در جایی رها شده و آن هم به این علت بوده که تصمیم گرفته‌اند پایان دیگری را برای فیلم بگذارند.
او در عین حال تاکید کرد که با توجه به بازخوردهای مخاطبان بعد از جشنواره برای آن فکری اساسی می‌کند.

این فیلمساز که به گفته خودش ماهی یک بار کتاب‌های مختلف بخصوص رمان‌هایی از جوانان ناشناخته را می‌خرد، از تفاوت‌های قصه فیلمش با رمان گلبرگ رنجبر گفت و اینکه حدود یک سال طول کشید که به فیلمنامه تبدیل شود.

پوراحمد که خودش هم پذیرفت این فیلم با آثار درخشانش تفاوت دارد، از تعدیل برخی الفاظ بد سر صحنه گفت و درباره اینکه انتظارها از او خیلی بیشتر بوده، بیان کرد: من تلاشم را کردم و بهترین و بدترین فیلمنامه را با یک میزان وسواس ساخته‌ام. البته معمولاً کودن‌ترین فیلمساز ها هم فیلمشان را دوست دارند و من هر فیلمی ساخته‌ام فکر کردم خوب بوده مثل گل یخ، ولی وقتی فیلمی در جشنواره دیده می‌شود و منتقدان نظر می‌دهند و استقبال مردم خوبی یا بدی آن را نشان می‌دهد بهتر می‌توان نظر داد. به همین دلیل اگر کاری جزو فیلم‌های بدم باشد دیگر حاضر نیستم آن را ببینم ولی وضعیت تیغ و ترمه بعداً معلوم می‌شود.

او همچنین تاکید کرد: اگر علی قائم مقامی (تهیه کننده) مرا هول نمی‌داد این فیلم ساخته نمی‌شد.

فردین خلعتبری، رضا یزدانی، مهری شیرازی، بابک اردلان، شراره رنجبر، پژمان بازغی، لاله اسکندری و کورش سلیمانی از جمله حاضران در نشست خبری فیلم تیغ و ترمه بودند.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا