عکس | «سعید طوسی» در راهپیمایی اربعین

53244کانال حامیان «سعید طوسی» قاری جنجالی عکس را منتشر کرد که حاکی از حضور او به مناسبت اربعین در کربلا بود.

به گزارش انصاف نیوز، در توضیح این عکس نوشته شده بود: «استاد حاج سعید طوسی در جمع زائران پیاده اربعین حسینی (جاده نجف – کربلا)، سه شنبه ۳ بعدازظهر».

اما فردای انتشار این عکس، کانال حامیان آقای طوسی در توضیحی نوشت: «این عکس مال سال ۹۴ بوده و استاد در حال حاضر در ایران هستند و هیچگاه هم بازداشت و یا زندان نبوده اند. … فرضا که استاد به کربلا هم رفته باشند اصلا به شما چه مربوط است؟ چرا خودتان را نخود هر آش می کنید؟ چکاره اید شما؟ کما اینکه چند روز پیش عکس تشرف استاد به حرم امام رضا(ع) را پخش کردند که این عکس تاریخش مال امسال بود.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

۲۲ Comments

  1. خروج خوش خیالانه و البته سعادت مندانه « سعیدین » از مرز صرفاً به جهت جلب خشنودى خدا !
    امید که توفیق کسب رضایت « بندگان خدا » را هم پیدا کنند !

    ۱
  2. افرین افرین افرین به این میگویند…….بخند بخند والله خنده دار است……توحق داری بخندی مثل سعید مرتضوی ووووو ولی خدا هم میخندد هم به تو وهم به….. چون نگاهش به علی شریعتی است

    ۱
    1. چه فرقی دارد عکس برای أمسال یاپارسال بأشد اتهامات منتسب به حضرت أیشان به زمان های طولانی قبل بوده وهست ضمن اینکه حد أقل برای یکی از اتهامات أیشان ( تشویق به اعمال منافی عفت ) را یکی در مصاحبه علنی که تمامی جهان شنیده اند تأیید فرموده اند. ،،،،،،،. بفرموده امام اگر دین ندارید لأقل ازاده باشید تمامی أفکار رحمانی ومثبت بادیدن چنین عکسهای ازذهنم پرمیکشدولبالب ازپندار بد میشود

      ۱
  3. گفتی جبران میکنی ،، در توبه نامه ات ،، این بهترین فرصته خودتونو به هنگ داعشیان معرفی کن , شاید فرجی شود آمین رب العالمین

    ۱
  4. همونطور که خدا بدجوری گذاشت تو کاسه اون خبرنگار بدبخت رادیو آمریکا

    مواظب باشید خداوند بدجوری رسواتون نکنه

    آه مظلوم اثربخش است

    ۲
    1. سلام امام حسین ع اسلام قرآن مظلوم بود هست و خواهد ماند تا شما و ما هستیم
      ایشون بخشی از اتهام رو تایید کرده حتی اگر فقط این درس باشه که همش درست هست وای به حال همه ی اونهایی که حمایت می کنند و همه که ساکت موندن چه خوب از خون شهدا حفاظت می کنیم
      چه بد اسلام رو توی عمل نشون می دیم خدا رحم کنه به مسئولین که دارن یکی یکی مردم رو از دایره اسلام خارج می کن و……

      ۱
  5. البته فکر نمی کنم منعی برای خروج ایشون از کشور وجود داشته باشه، ولی بهتر بود این قدر جسورانه جلوی دوربین ژست نمی گرفتن!

  6. با سلام خدمت همه دوستان فقط این رو بگم که خوب همه رو بازی دادن و رسانه های خارجی خوب تونستن به هدفشون برسن اگه یکم با فکر رو تامل این قضیه رو بررسی می کردید به قرآن هراسی که پشت این قضیه بود پی می بردید که چقدر آدمهایی هستن که با انتشار این خبر بچه هاشون رو از رفتن به جلسات قرآن و کلاسهایی قرآنی باز می دارن حداقل خودتونه رو جای کسی که این اخبار در موردش پخش شده می ذاشتید بد نبود که متهم کردن چقدر آسونه و آبروی یه نفر چقدر ساده ریخته میشه و تبرئه کردن از اتهامی که می زنن چقدر سخت

    ۱
  7. آگر به فرض هم قضیه صحت داشته باشد شرع هیچ موقع اجازه نمی دهد این طوری نشر پیدا کند در ثانی در کشور شاید خیلی از این مورد ها باشد ولی چرا دشمن انگشت روی آن گذاشته است؟؟ آیا جز تخریب قرآن و مجامع قرآنی و شخصیت های وابسته است؟؟ این تذهبون ؟؟ بنده در صدد دفاع از ایشان نیستم ولی در صد دفاع از قرآن و جامعه قرآنی و شخصیت های صالح وابسته هستم. در حال حاضر خیلی از شبکه ها ی مجازی و ماهواره ای ایمان مردم را نشانه گرفته اند باید خیلی مواظب بود.کما اینکه در حدیثی هست که : در اخرالزمان مرد صبح از خانه با ایمان بیرون می رود ولی شب بدون ایمان بر می گردد!!!!!!!!!!!!!!

    ۱
  8. واقعا جای تاسف داره که اینقدر یک مساله که هنوز ثابت نشده ایقدرشور میدندیعنی ماها همه کارمون درسته وهیچ مشکل اخلاقی یا دینی نداریم کمه این جور قضاوت میکنیم خدا عاقبت همه ماها رو به خیر کنه دشمن لعنتی کجا دست گذاشت

    ۱
  9. نظر خود را وارد نمایید…واقعا متاسفم برای همه حتی اگه یک درصد احتمال اتهامات ایشون اشتباه باشه کار شما تهمته و جواب تهمت اتش…حتی اگر این کار رو کرده باشه شماها حق ندارید اینجوری راجع بهش حرف بزنید..مگه این همه قران خوند یکی از شما از اون تجلیل کرد??

    ۱
      1. إِنَّ الَّذِینَ یَتْلُونَ کِتَابَ اللَّـهِ وَأَقَامُوا الصَّلَاهَ وَأَنفَقُوا مِمَّا رَ‌زَقْنَاهُمْ سِرًّ‌ا وَعَلَانِیَهً یَرْ‌جُونَ تِجَارَ‌هً لَّن تَبُورَ‌ ﴿۲۹﴾ لِیُوَفِّیَهُمْ أُجُورَ‌هُمْ وَیَزِیدَهُم مِّن فَضْلِهِ ۚ إِنَّهُ غَفُورٌ‌ شَکُورٌ‌ ﴿۳۰﴾ «سوره مبارکه فاطر»
        در حقیقت، کسانى که کتاب خدا را مى‌خوانند و نماز برپا مى‌دارند و از آنچه بدیشان روزى داده‌ایم، نهان و آشکارا انفاق مى‌کنند، امید به تجارتى بسته‌اند که هرگز زوال نمى‌پذیرد. (۲۹) تا پاداششان را تمام بدیشان عطا کند و از فزون‌بخشى خود در حق آنان بیفزاید که او آمرزنده حق‌شناس است. (۳۰)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا