خرید تور تابستان ایران بوم گردی

پاسخ عبدالله رمضان زاده به «حیدری‌فرد» درباره بازداشت 88

«عبدالله رمضان زاده» سخنگوی دولت اصلاحات که در سال 88 بازداشت شده بود، در یادداشتی تلگرامی خطاب به روزنامه‌ی شرق، به ادعای «علی اکبر حیدری فرد»، دادیار وقت دادگاه انقلاب که در گفت و گو با این روزنامه مطرح شده، پاسخ داد.

به گزارش انصاف نیوز، آقای رمضان زاده نوشت:

به نام خدا
جناب آقای رحمانیان
مدیر مسئول محترم روزنامه وزین شرق
با سلام و احترام

✅در صفحه 7 روزنامه شرق تاریخ 22 مهر 1396 مطلبی به نقل از آقای علی اکبر حیدری فرد درج شده است که در آن اینجانب متهم به” اقدامات مخرب” شده ام و گفته اند:
” اعضای ستاد قیطریه به علت اقدامات مخرب عبداله رمضان زاده “بازداشت شدند” و ” رمضان زاده اقدام به جمع آوری افراد مشکوک و مخل امنیت در داخل آن ستاد کرده بود و دست به تحریکات امنیتی زده بود” و “…. آقای رمضان زاده مقاومت کرد و پس از برخورد فیزیکی ، ایشان دستگیر و محل هم بازرسی شد” .

✅جملات فوق مصداق مثل معروف ” خسن و خسین هر سه دختران معاویه هستند،” است، لذا جهت تنویر افکار خوانندگان محترم آن روزنامه و جلوگیری از تحریف تاریخ نکاتی را به استحضار می رساند و تقاضا دارد مطابق قانون مطبوعات نسبت به درج آن در اولین شماره روزنامه اقدام فرمایید:

📌1- هیچگاه عضو ستاد قیطریه که ستاد اصلاح طلبان حامی مهندس موسوی بوده، نبوده ام و در اتهامات انتسابی در جریان محاکمات سال 88 نیز چنین اتهامی به اینجانب نسبت داده نشده است. بنابراین انتساب “جمع آوری افراد مشکوک مخل امنیت” و ” دست زدن به تحریکات امنیتی ” اساسا فاقد وجه و کذب محض است.

📌 2- من حدود ساعت 3.5 الی 4 بعدازظهر روز جمعه 22/03/88 در حالی که فرزندان نوزده ساله و شانزده ساله ام همراهم بودند، برای رای دادن از منزل خارج شدم و قصد داشتم رای خود را در مدرسه ای که روبروی ستاد قیطریه بود به صندوق بیندازم که متوجه ازدحام جمعیتی حدود 200 نفر در مقابل ستاد شدم. از فرزندانم خواستم کنار خیابان بایستند و خود به ستاد مراجعه کردم و وارد ستاد شدم. از دوستان علت ازدحام جمعیت را پرسیدم. پاسخ این بود که عده ای لباس شخصی بدون ارائه هرگونه حکمی وارد ستاد شده اند و اقدام به جمع آوری کامپیوترها و دیگر وسایل ستاد کرده اند. در این هنگام چند نفر از لباس شخصی ها ضمن فحاشی رکیک به خانم های حاضر در ستاد ، اقدام به بستن درب ستاد کردند. از اعضاء ستاد خواستم ضمن حفظ آرامش به کلانتری محل تلفن بزنند و درخواست اعزام مامور نمایند. با فاصله حدود نیم ساعت افسری با درجه سرگردی وارد ساختمان شد . از او خواسته شد نسبت به روًیت حکم لباس شخصی ها اقدام کند و او پس از چند دقیقه مذاکره اعلام کرد که از وی کاری برنمی آید.

✅ از طریق تلفنی با سردار رادان (فرمانده پلیس تهران) ، سردار رجب زاده (فرمانده یگان امداد) و سردار علیپور ( فرمانده پلیس امنیت تهران”) تماس گرفته و تقاضای کمک کردم. همچنین با آقایان ربیعی و مسجد جامعی نیز تماس گرفتم و شرح ماوقع را تعریف کردم. پس از مدتی سرکلانتر کلانتری شمیران با درجه سرهنگی وارد شدند، ضمن دعوت اعضای ستاد به آرامش از ایشان تقاضا کردم وضعیت را صورتجلسه کنند و از لباس شخصی ها بخواهند که از ستاد خارج شوند یا اینکه حکم ماموریت خود را نشان دهند. پس از چند دقیقه ایشان نیز اعلام کرد که کاری از دستش برنمی آید.

✅در این لحظات که خبر اشغال ستاد توسط لباس شخصی ها در شهر پخش شده بود تعداد جمعیت تجمع کننده در مقابل ستاد به بیش از دوهزار نفر رسیده بود، مجدداً از سردار رادان درخواست کمک کردم . گفتند سردار علیپور عازم محل هستند ، شما آرامش را حفظ کنید تا ایشان برسد. در همین اوان فردی با لباس شخصی وارد ستاد شد و خود را سرهنگ “نظامی” معاون پلیس امنیت معرفی کرد و ضمن تحسین اینجانب و دوستان حاضر در ستاد بخاطر حفظ آرامش، از لباس شخصی ها خواست که از محل خارج شوند اما آنان باز هم خودداری کردند.

✅بالاخره بعد از حدود یک ساعت سردار سرتیپ علیپور فرمانده پلیس امنیت تهران وارد شدند و پس از مراجعه به من، ضمن ادای احترام نظامی در حضور جمع، گفتند باید موضوع با آرامش حل شود و بلافاصله به ماموران همراه خود دستور بازداشت لباس شخصی ها را دادند و از من نیز خواستند در متفرق کردن جمعیت بیرون ستاد مساعدت کنم. من نیز با استفاده از بلندگوی پلیس ، ضمن معرفی خود و تشکر از ماموران پلیس و شخص سردار علیپور از جمعیت تقاضا کردم محل را ترک کنند. و این درخواست چند بار تکرار شد، بالاخره جمعیت متفرق شدند.

🔹بنابراین:
– تنها کسانی که بازداشت شدند لباس شخصی های مهاجم بودند و هیچیک از اعضاء ستاد بازداشت نشدند.

– سردار علیپور، سرهنگ نظامی ، سرکلانتر کلانتری شمیران در حضور جمع از نقش مثبت اینجانب تشکر کردند.

– هیچ اقدام تحریک آمیزی از سوی اعضاء ستاد انجام نشد.

– نه تنها مقاومت نکردم بلکه به دلیل آرامش بخشیدن به فضا مورد تقدیر قرار گرفتم.

– بازداشت من در آن تاریخ و محل دروغ است.

✅نکته جالب و مهم نیز آن است که آقای حیدری فرد تایید می کنند بازداشت من و سایر دوستان اصلاح طلب در روز بیست و سوم خرداد ماه به استناد حکم صادره روزهای قبل از انتخابات بوده است، و این نشان می دهد که بازداشت ها ربطی به اعتراض به نتیجه انتخابات نداشته است. امیدوارم روزی فضایی فراهم شود تا کلیه حقایق سال 88 آشکار گردد.

عبداله رمضان‌زاده
23 مهر ماه 1396

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. باقی خیال پردازی های دوستان حیدری فرنیز از جنس همین هاست!!!؟ خود حیدری فر که جای خود دارد!
    آقای رمضان زاده مدیون مردمید و کسانی که دچار مشکلات روحی و جسمی و خانوادگی، که حقایق را نگویید!
    سبزِسبزم
    ریشه دارم
    من درختی استوارم…

  2. (امیدوارم روزی فضایی فراهم شود تا کلیه حقایق سال ۸۸ آشکار گردد.) جناب رمضان زاده ، گر حکم شود که مست گيرند/در شهر هرآنکه هست گيرند!

  3. آقای رمضان زاده خیلی مرد هستی درمورد احساس مسولیت در مورد افغان هایی که در شیراز مورد ظلم قرار گرفتند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا