خرید تور تابستان ایران بوم گردی

احسان علیخانی: شادی جامعه در گرو رفع مشکلات اجتماعیست

نشست بررسی تکنیک های نوین اجرای تلویزیونی با حضور احسان علیخانی؛ مجری برنامه ی ماه عسل، دکتر محمود احمدی افزادی؛ رئیس دانشکده خبر، هما الله داد؛ معاون آموزشی و محمد صادق افراسیابی؛ مدیر گروه روابط عمومی این دانشکده برگزار شد.
به گزارش دریافتی انصاف نیوز، احسان علیخانی، روحیه ی کاوشگری مجری نسبت به مشکلات جامعه را یکی از رمزهای موفقت مجریان تلویزیونی دانست و تاکید کرد: مجری باید از مشکلات جامعه آگاه باشد و در میان مردم زندگی کند اما در عین حال نباید تا به چیزی یقین پیدا نکرده است بر اساس شنیده ها قضاوت کند، بلکه داشتن روحیه ی کاوشگری و تحقیقات عمیق از جمله نیازهای یک مجری است.
مجری برنامه ماه عسل تلویزیون افزود: شاد کردن واقعی جامعه با رفع مشکلات اجتماعی محقق می شود و یکی از دلایل موفقیت برنامه ی ماه عسل این بود که تلاش کرد تا انجام تحقیقات گسترده ی قبل از برنامه و استفاده از شیوه ی گفت و گو برای دعوت مردم به سمت روحیه ایثار، صداقت، همدلی و مهربانی و گذشت رسالت خود را انجام دهد.
علیخانی دور شدن برخی مجریان تلویزیونی از واقعیتهای جامعه را دلیل بی اقبالی مخاطب نسبت به آنان عنوان کرد و خاطر نشان ساخت: تلاش ما این بود که برای انتخاب سوژه های ماه عسل از هیچ تحقیقی صرف نظر نکنیم و حتی گاهی اوقات زمان زیادی را صرف سفر به نقاط مختلف کشور برای شناخت مشکلات جامعه و در عین طرح مسائل به شکلی بودیم که باعث افزایش روحیه امید و نشاط معنوی در مخاطب شود.
دکتر محمود احمدی افزادی؛ رئیس دانشکده خبر شیوه ی گفت و گوی علیخانی با میهمانان برنامه ی ماه عسل را منحصر به فرد دانست و گفت: علاوه بر شیوه ی انتخاب سوژه های برنامه ماه عسل، یکی از مهارتهای علیخانی این است که می داند چگونه بحث را شروع کند، چگونه ادامه دهد و در حالی که در نقطه ی اوج است، بحث را به پایان می برد.
وی دیده شدن علیخانی از تلویزیون تنها در یک ماه خاص از سال را از دیگر ویژگی های منحصر به فرد این مجری تلویزیونی دانست و تصریح کرد: یکی از زیبایی های کار علیخانی این است که مخاطب او برای دیدنش باید یکسال انتظار بکشد و تا جایی که میدانم تا کنون علیخانی توانسته نسبت به پیشنهادهای دیگر سینمایی و تلویزیونی مقاومت کند که این هم در نوع خود جالب است.  
محمد صادق افراسیابی، مدیر گروه روابط عمومی دانشکده خبر نیز در این نشست گفت: به طور کلی دو نگاه نسبت به فرهنگ وجود دارد. یک نگاه، رویکرد متیو آرنولد است که معتقد است باید فرهنگ نخبگان از طریق رسانه های جمعی تبلیغ شود و رویکرد دیگر نگاه ریموند ویلیامز است که فرهنگ را همان چیزی می داند که باید آنرا در میان عموم مردم جست و جو کرد.
افراسیابی افزود: شیوه ای که علیخانی به آن اشاره کرد همان نگاه ویلیامزی است که معتقد است باید فرهنگ برآمده از نگاه مردم باشد و بر همین اساس علیخانی توانست با حضور مردم عادی اما موفق در مواجهه با مشکلات روزمره به افزایش امید و شادابی معنوی جامعه کمک کند.
مدیر گروه روابط عمومی دانشکده خبر تاکید کرد: همان طور که دکتر احمدی افزادی اشاره کردند یکی از دلایل موفقیت علیخانی اشراف او بر تمامی عناصر حاضر در گفت و گو شامل سوژه، ابژه، فضای گفت و گو و مدیریت زمان است.
وی افزود: دکتر احمدی افزادی به نکته ی دیگری هم اشاره کردند که دکتر دادگران در کتاب افکار عمومی و روانشناسی اجتماعی خود آنرا بسیار مهم می داند و بیانگر محبوبیت افرادی است که فقط در مقاطع خاصی از سال دیده می شوند و مخاطب در طول سال برای دیدن آنها چشم انتظار است.
انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا