خرید تور تابستان ایران بوم گردی

فروغی: اگر فردوسی پور می‌ماند صداوسیما از هم می‌پاشید [+فیلم]

علی فروغی مدیر شبکه ۳ صحبت‌های تندی را در انتقاد به فردوسی پور انجام داد.

علی فروغی مدیر شبکه سه در یک گفتگو درباره عدم حضور عادل فردوسی پور گفت: نه محبوبیت ایشان برای ما پنهان بود و نه تخصص ایشان. اما وقتی می‌بینید یک دروازه بان دارد در یک خط دیگر حرکت می‌کند، باید شخص دیگر را درون دروازه بگذارید. در مورد ایشان باید بگویم که کار داشت از مدار خارج می‌شد. بقیه هم داشتند نگاه می‌کردند و با این روش صدا و سیما داشت از هم می‌پاشید.

فروغی ادامه داد: ناگزیر بودیم که این تصمیم را بگیرم و راه هم برای ایشان باز است و به شما بگویم ایشان دارد مظلوم نمایی می‌کند. ایشان کارمند رسمی صدا و سیماست و در همین یک سال اخیر یک میلیارد از مطالبات ایشان را پرداخت کردیم، با امضای بنده به ایشان ترفیع شغلی دادیم، شبکه ورزش زیرنظر شبکه سه است و ایشان رقم زیادی بابت برنامه فوتبال ۱۲۰ دریافت کرد. به ایشان پیشنهاد دادیم بیاید گزارش کند، اما خودش قبول نکرد. برخلاف این مظلوم نمایی‌ها و در همان دوره‌ای که بحث مهاجرت شده بود، ایشان به صورت دستی درخواست فوتبال ۱۲۰ را به ما داد.

در ادامه این فیلم را مشاهده می‌کنید:

سیر تا پیاز ماجرای “عادل فردوسی‌پور” و “فروغی”

جدای از این که فردوسی پور به مسئولان تلویزیون اجازه دخالت در برنامه اش نمی‌دهد، عده‌ای معتقدند که محبوبیت او “نارضایتی” و حتی شاید حس “حسادت” برخی مدیران تلویزیون را برانگیخته است. قضاوتی که البته خیلی نمی‌توان درباره آن سخن گفت.

به گزارش فرارو، در تاریخ 27 اسفند 97 عادل فردوسی پور در مصاحبه با ایرنا در این باره گفت: “تیم برنامه‌ساز و من در چند روز گذشته مشغول تهیه آیتم‌ها بودیم، اما امروز به دستور مدیر شبکه سه برنامه ۹۰ از جدول پخش برنامه‌های شبکه خارج شد.”

فرودسی پور همچنین افزود: «در شرایطی که تنها چند روز از انتخاب برنامه ۹۰ به عنوان بهترین برنامه سازمان صدا و سیما از نگاه مردم و بهترین برنامه ترکیبی از نگاه داوران می‌گذرد، از پخش برنامه ممانعت به عمل آمد.»

او درباره پیشنهاد پست قائم مقامی شبکه ورزش از سوی مقامات صداوسیما گفت که آن را رد کرده است. او اظهار کرد: «برنامه ۹۰ فرزند من است و حاصل زحمات طاقت فرسا و شبانه روزی صد‌ها نفر که خالصانه برای رسیدنش به جایگاه امروز تلاش کرده اند. ممکن نیست آدم فرزندش را با پست و مقام معاوضه کند.»

طی روز‌های اخیر گزارش‌هایی در خصوص حذف عادل فردوسی پور از برنامه ۹۰ و انتقال وی از شبکه سوم مطرح شده است.

این در حالی است که عبدالعلی عسگری، رئیس صدا و سیما گفته بود عادل فردوسی‌پور در شبکه سه می‌ماند و کار می‌کند.

عبدالعلی عسکری این خبر را روز دوشنبه در حاشیه نشست هیات دولت ایران و در واکنش به اخباری بیان کرد که در روز‌های اخیر درباره خداحافظی فردوسی‌پور و پایان برنامه نود در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده بود.

او در عین حال در خصوص ماندن فردوسی‌پور در برنامه نود پاسخی نداد.

در این شرایطی است این مدیرکل روابط عمومی صداوسیما تایید کرد که عادل فردوسی‌پور از برنامه نود حذف شده است. محمدحسین رنجبران گفت: «آقای فردوسی‌پور در شبکه سه سیما خواهد ماند، اما تحولاتی در حوزه ورزش سیما نیز خواهد بود.»

او درباره تحولات برنامه نود در سال جدید افزود: «برنامه با گروهی جدید روی آنتن خواهد رفت، اما در عین حال از ظرفیت‌های عادل فردوسی‌پور در برنامه‌های دیگر استفاده خواهد شد.»

رنجبران همچنین این خبر را تایید کرد قائم‌مقامی شبکه ورزش به فردوسی‌پور ارائه شده است، و صداوسیما همچنان بر این پیشنهاد پافشاری می‌کند.

عادل فردوسی پور مجری و تهیه کننده برنامه نود با علی فروغی رییس شبکه سوم سیما ماه هاست که بر سر مسائل مختلف با یکدیگر اختلاف دارند.

این اختلافات نهایتا در مهر ماه کاملا علنی شد. در آن زمان برنامه نود دو هفته پخش نشد، اما با اعتراض‌های فراوان با عقب نشینی صداوسیما، نود و فردوسی پور به شبکه سه بازگشتند.

پیش از آن نیز در جام جهانی روسیه فردوسی پور کارلوس پویول، کاپیتان سابق تیم ملی اسپانیا و بارسلونا را به برنامه نود دعوت کرده بود، او به ایران هم آمد و ظاهرا پولش را هم دریافت کرد، اما به دلیل مخالفت مدیر شبکه سوم سیما پویول نتوانست در نود حضور یابد و از ایران رفت. در آن زمان گفته می‌شد یکی از دلایل مخالفت با حضور پویول در تلویزیون شکل و شمایل او و مو‌های بلندش بوده که با خط قرمز‌های مدیران شبکه سه همخوانی نداشته است. البته بعد‌ها گفته شد صداوسیما با ولخرجی‌های تهیه کننده نود در شرایط بد اقتصادی کشور مخالف بوده است. در همین حال برخی گزارش‌ها از این حکایت داشت که دعوت پویول به نود اساسا هیچ خرجی برای صداوسیما نداشته و اسپانسر او را به ایران آورده است.

پس از جام جهانی، جام ملت‌های آسیا به جریان افتاد. مسابقات بسیار مهمی که ایران امیدوار بود در آن به قهرمانی برسد. به نظر میرسد در جام جهانی آنقدر اختلافات فردوسی پور و فروغی بالاگرفته بود که شبکه سوم سیما کلا او را از برنامه‌های ویژه تلویزیون برای این مسابقات حذف کند. عادل فردوسی پور در جام ملت‌ها غایب بزرگ تلویزیون بود او حتی به عنوان گزارشگر بازی‌ها هم حضور نداشت. در این بین محمد حسین میثاقی که از کشفیات فردوسی پور است به نوعی جایگزین مجری محبوب شد.

اختلافات فردوسی پور و علی فروعی ادامه پیدا کرد، تا اینکه گزارش‌هایی درباره طراحی نقشه حذف فردوسی پور از تلویزیون منتشر شد. دی ماه نظرسنجی از سوی صداوسیما منتشر شد که نتایج قابل تاملی داشت.

براساس این نظرسنجی، پس از “خندوانه”، مسابقه «برنده باش» با اجرای محمدرضا گلزار با ۴۹ درصد بیننده و برنامه‌های «حالاخورشید» با اجرای رضا رشیدپور با ۳۹ درصد، «نود» با اجرای عادل فردوسی‌پور با ۳۸ درصد از شبکه سه و به «خانه برمی‌گردیم» با ۳۱ درصد در رتبه‌های بعدی این نظر سنجی قرار دارند و به این ترتیب، فردوسی‌پور که در بدترین شرایط در رده دوم قرار می‌گرفت، این بار در جایگاه چهارم قرار گرفت.

نتایج این نظرسنجی از سوی ناظران غیرقابل قبول ارزیابی شد. عده‌ای با تحلیلی بدبینانه انتشار این نظر سنجی را آغاز طرحی برای کنار گذاشتن فردوسی پور دانستند.

چندی بعد اتفاق تازه‌ای رخ داد. در جریان برگزاری جشنواره جام جم که در آن برترین‌های تلویزیون از دیدگاه کارشناسان و مردم مشخص می‌شوند، برنامه نود به تهیه کنندگی عادل فردوسی پور با وجود اینکه با فاصله معنا داری از “برنده باش” با اجرای محمد رضا گلزار در صدر نظرسنجی‌ها قرار داشت ناگهان یک شبه به زیر کشیده شد و بعد از “برنده باش” در رتبه دوم قرار گرفت.

این اتفاق به سرعت حساسیت افکار عمومی را برانگیخت و با افشاگری مردم و وزیر ارتباطات مشخص شد که در نظرسنجی پیامکی جشنواره جام جم تقلبی بزرگ رخ داده و با وجود اینکه عادل فردوسی پور و نود صدرنشین بوده اند ناگهان با آرای تقلبی، “برنده باش” جایگزین نود شده است.

صداوسیما تخلف در این رابطه را پذیرفت و “نود” و عادل فردوسی پور به جایگاه خود بازگشتند. با این وجود هنوز ابعاد این تقلب و دستکاری در آرای مردمی روشن نشده است. این اتفاق احتمال طراحی برای حذف فردوسی پور را تقویت کرد و باز هم حساسیت‌ها در این رابطه را تحریک نمود.

فردوسی پور و فروغی چه می‌گویند؟

عادل فردوسی پور کمتر درباره اختلافاتش با مدیر شبکه سوم سیما سخن می‌گوید. با این حال در جریان برگزاری جشن جام جم عادل فردوسی پور در اظهار نظری غافلگیر کننده از یک “سال سخت” حرف زد. او که منقلب بود و بغض داشت، با بیان اینکه “فرزند رسانه است”، گفت: «خوشحالم که امسال در سخت‌ترین سال کاری‌ام دو جایزه گرفتم؛ یکی از هیأت داوران برای بهترین برنامه ترکیبی و دیگری از مردم.»

او افزود: “خوشحالم در سخت‌ترین سال کاری‌ام که در رسانه‌ی خودم هم به من بی‌مهری شد، دیده شدم؛ هم از طرف مردم و هم از طرف اهالی رسانه. جایزه دوم که مردم به من دادند بسیار برایم ارزشمند است و نمی‌دانم با چه زبانی از مردم تشکر کنم. “
فردوسی پور ادامه داد: «برای سختی‌هایی که امسال کشیدم منقلب شدم، ولی این جایزه که لطف مردم و سازمان بود، مثل یک اکسیر است و تمام غم‌هایم را کنارمی‌گذارم.»
ناراحتی فردوسی پور و اظهاراتش با واکنش‌های زیادی روبه رو شد، اما از همه جالب‌تر آن بود که هنگامی که این سخنان از سوی فردوسی پور مطرح می‌شد، علی فروغی از تشویق فردوسی پور خودداری کرد و در عین حال چهره اش نشان می‌داد که از سخنان او رضایتی ندارد و غافلگیر شده است.
فردوسی پور پیشتر نیز در برنامه حالا خورشید به صورت تلفنی رسما و علنا از اختلافش با مدیر شبکه حرف زده بود. او گفت: «در هر مجموعه‌ای اختلاف سلیقه وجود دارد. اصلا قرار نیست من و فروغی مثل هم فکر کنیم. البته کاملا همه دیسیپلین و اصول حرفه‌ای را رعایت کرده‌ام.»
به نظر می‌رسد اختلاف فردوسی پور و مدیر شبکه سوم از اینجا نشات می‌گیرد که تهیه کننده نود تن به دخالت دیگران در امور برنامه اش نمی‌دهد. او راه خود را می‌رود و توصیه‌پذیر نیست. از طرف دیگر رییس شبکه سوم سیما می‌خواهد نظارت بیشتری بر این برنامه اعمال کند.
برنامه نود سالهاست که مورد انتقاد جریان اصولگرا، رسانه‌ها و فعالان سیاسی این جریان قرار دارد. فردوسی پور متهم است که در اتفاقات مختلف رویکردی منتقد و مخالف این جریان دارد. این تصور از سال‌های پیش زمانی که محمود احمدی نژاد رییس جمهور شد و فوتبال ایران تعلیق شد شکل گرفت و در اتفاقات سال 88 به اوج خود رسید.
در آن زمان فردوسی پور محسن صفایی فراهانی نماینده فیفا برای تغییر اساس نامه فدراسیون فوتبال را به نود دعوت کرد. صفایی فراهانی که از اصلاح طلبان شناخته شده است، به شدت از سیاست‌های موجود در فوتبال و دولت احمدی نژاد انتقاد کرد. پس از آن محمد دادکان رییس پیشین فدراسین نیز در نود افشاگری‌هایی داشت که بحث برانگیز شد. گفت و گوی پخش نشده فردوسی پور با محمد جواد ظریف وزیر خارجه پس از توافق تاریخی برجام از جمله مواردی است که با انتقاد اصولگرایان همراه بود.
فردوسی پور جسته و گریخته در برنامه هایش از روشنفکران و هنرمندانی که خیلی محبوب اصولگرایان نیستند یاد می‌کند. به طور مثل وقتی اصغر فرهادی برنده جایزه اسکار شد، در حالی که تلویزیونی پوشش مناسبی به این اتفاق نداد فردوسی پور به شدت از فرهادی و موفقیتش تجلیل کرد.
او در افشای فساد در فوتبال و انتقاد از مسئولان ورزش نیز همیشه پیشگام بوده است.
این رفتار‌های مجری نود هم برنامه اش و هم خودش را به محبوبترین چهره تلویزیون تبدیل کرد، اما در کنار آن مدیران سازمان و برخی افراد با نفوذ روش او را دوست نداشتند.
جدای از این که فردوسی پور به مسئولان تلویزیون اجازه دخالت در برنامه اش نمی‌دهد، عده‌ای معتقدند که محبوبیت او “نارضایتی” و حتی شاید حس “حسادت” برخی مدیران تلویزیون را برانگیخته است. قضاوتی که البته خیلی نمی‌توان درباره آن سخن گفت.
حالا عادل فردوسی پور می‌گوید درست که خودش “فرزند رسانه ملی” است، اما برنامه نود هم “فرزند” اوست و برای آن زحمت فراوانی کشیده است و آن را با پست و مقام معاوضه نمی‌کند.
در کنار فردوسی پور علی فروغی و مدیران سازمان نیز ادعا‌هایی دارند. علی فروغی هم درباره ماجرا کمتر سخن گفته است.
فروغی اردیبهشت سال ۹۷ جایگزین علی اصغر پورمحمدی در مدیریت شبکه سه شد. فروغی برخلاف پورمحمدی که از حامیان فردوسی‌پور بود، کمتر روی خوش به او نشان داد.
فروغی پیش از این رئیس مرکز بسیج صدا و سیما و مدیر مرکز تخصصی معاونت فرهنگی- اجتماعی سازمان بسیج مستضعفین بود. او فارغ‌التحصیل کارشناسی‌ارشد حقوق عمومی دانشگاه امام صادق است.
فروغی آبان ماه در برنامه حالا خورشید حاضر شد و از دلایل برخوردش با برنامه نود و عادل فردوسی پور سخن گفت. او تصمیم خود را در ممانعت از پخش نود را “قاطع، منطقی و عقلانی” خواند که مردم از آن حمایت می‌کنند.
ادعای فروغی این بود که فردوسی پور به صورت غیر حرفه‌ای مسائل خانوادگی در شبکه سوم را به بیرون درز داده است. او گفت: «در همه دنیا مصاحبه درباره برنامه حتما باید با هماهنگی شبکه باشد. در قرارداد رسمی تهیه کننده‌ها آمده است که نباید بدون هماهنگی مصاحبه کنند.»
او می گفت که فردوسی پور دیسپلین و رفتار حرفه ای را رعایت نمی کند.
فروغی با اشاره به اخراج جرمی کلارکسون مجری برنامه “تخت گاز” بی بی سی پس از درگیری با تهیه کننده برنامه گفت: “ما خود را با بی بی سی مقایسه می‌کنیم، چون شبکه سه رسانه‌ای حرفه‌ای و جدی است. “
سیر تا پیاز مارجرای
واکنش مشاور رییس جمهور به حذف فردوسی پور
واکنش‌ها به حذف عادل
ماجرای فروغی و فردوسی پور از شب گذشته با واکنش‌های تند و تیز فراوانی در رسانه‌ها و فضای مجازی روبه رو شده است. بسیاری از چهره‌های مشهور رسانه ای، فرهنگی و هنری و حتی از حذف عادل انتقاد کرده اند.
برخی واکنش‌ها شاعرانه بود. حسام الدین آشنا، مشاور رسانه‌ای رییس جمهور فردوسی پور را با فردوسی و فروغی را با فروغ مقایسه کرده و نهایتا برتری را به فردوسی داده است.
عده‌ای تحلیل سیاسی ارائه کرده اند و معتقدند فردوسی پور چوب عملکردش در نود را می‌خورد و از سوی جریان اصولگرا قربانی شده است.
بسیاری از ناظران به این نکته اشاره کرده اند که فروغی از اقوام و نزدیکان غلامعلی حداد عادل است و نفوذ و قدرت بالایی در ساختار سیاسی کشور دارد.
عده‌ای ماجرا را شخصی دیده اند و آن را ناشی از “حسادت” “لجاجت” مدیر جوان شبکه سوم سیما دانسته اند.
پرویز پرستویی فروغی را با محمود احمدی نژاد مقایسه کرده و حسین دهباشی می‌گوید هر جای دنیا که این اتفاق رخ می‌دهد و محبوبترین مجری تلویزیون حذف می‌شد، از مدیران رسانه “تست الکل” می‌گرفتند.
اما در سوی دیگر ماجرا حامیان فروغی و منتقدان فردوسی پور می‌گویند او باید تن به “رفتار حرفه ای” دهد. فردوسی پور باید بداند “کی رییس است.”
این دسته معتقدند فردوسی پور، چون محبوبیتش را از طریق رسانه ملی کسب کرده پس مدیون رسانه ملی است و نباید مقابل آن قرار گیرد. آن‌ها می‌گویند مجری برنامه نود باید در مجرای سیاست‌های تعیین شده حرکت کند. البته آن‌ها نمی‌گویند سیاستی که فردوسی پور رعایت نکرده چه بوده است.
از طرف دیگر منتقدان فردوسی پور می‌گویند او باید این جابه جایی را بپذیرد و راه را برای جوانتر‌ها و افرادی که ایده های جدید دارند باز کند. آن‌ها مدعی اند رفتار فردوسی پور در نود “مافیایی” بوده است.
منتقدان فردوسی پور و حامیان فروغی بیشتر از بدنه جریان اصولگرا هستند و می‌گویند مخالفان فروغی در مدت اخیر به او “توهین” کرده اند.
به هر ترتیب ماجرای فروغی- فردوسی‌پور به دوگانه‌ای مهم تبدیل شده است. دوگانه “مردم” یا “مسئولان”، اظهارات و تحلیل‌های مردم از ماجرا در فضای مجازی به گونه‌ای است که نشان می‌دهد آن‌ها از این تصمیم راضی نیستند.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. ۱_اقای رییس فرمودند: از صبح زود تا نیمه شب گرفتار ,,,,باید به ایشان گفت اولا چون تخصص مدیریت رسانه و..ندارند اندکی ….می زند لذا حداقل مشاور متخصص انتخاب کنند دوما کارهای جنبی را به حداقل یا کنار بگذارند
    ۲_ اقای رییس نفرمودند: از مدار خارج شد یعنی چه و چقدر? یعنی صداقت نداشت , اقازاده بود , رانتی رشد کرد, تخصص نداشت ,با باند …..ارتبا ط نداشت یا داشت, دستورپذیرنبود, جز باند مافیا فوتبا ل بود ……

    18
    3
    1. چرا شماها وقتی میخواید قیافه حق به جانب بگیرید و سر ملت رو با حرف هاتون شیره بمالید، یه پسوند جانباز به اسمتون اضافه می کنید؟!
      اگه حرفتون درسته که بدون اسم جانباز هم قبوله اگه هم غلط که باز ربطی به این اسم نداره
      ضمنا اگه جانبازی به خاطر خداست، گفتن نداره!

      22
      4
      1. اولا جانبازی مردم وکشوربرای من (وامثال من) افتخاری است .و مانند یک مدال افتخار برسینه ام نصب کردم..
        دوما برای این است که به بعضی ها که همیشه و برای هر کاری(غلط یا درست)از طرف جانبازان سخن می گویندو خود را نماینده همه جانبازان معرفی می کنند ,بگویم بعضی ازجانبازان سخن و طرح دیگری هم دارند.

        9
        4
  2. حضرت آقاخودت اول بگودرسن۲۹تا۳۰سالگی چطوریهوشدی رییس شبکه۳!!!؟اگرپسرباجناق ح.ع نبودی و سفارش نمی شدی ورانت نداشتی انصافاآبدارچی ویادربان درصداسیمااستخدامت میکردند؟… تودرحدی نیستی درباره انسان صادق وباسوادومحبوب وسالم دوسداشتنی همچون جناب آقای استادعادل فردوسی پرحرف بزنی!؟عادل جان چون اهل … نبودوصادقانه مردمش روواقعادوستداشت واداواطفاردرنمیاوردومهمترینش بله قربان گونبودمغرضانه طبق دستور حذفش کردید!!؟ولی اگه خیلی هنرمندیدازقلب مردم حذفش کنید!!؟؟عمرا!؟اگرمملکتمون رو حساب و کتاب بود که تورییس شبکه۳نبودی الان!؟البته منه سیدحسین که جانموطبق وظیفه به مملکتم دادم ومیدم با۵۱سال سن وسرطاان ریه و قلب مصنوعی ووووو… دارم اینحرفاروبهت میزنم که فقط ازخدامیترسم منی که بخاطرحمایت ۱۰۰درصدی ازحکومتم فک وفامیل روگردان شدندازمن میگم اینحرفهارو…صدباربه۱۶۲جدی ترازاینحرفهاروزدم!؟امثال شماهاافرادوازمملکت فراری میدیدبه اسم دوست داشتن نظام وحکومت!!؟خودحکومت و حضرت آقا هم راضی به این کارهاتون نیست!؟ولی شانشون بالاترازاینحرفاست که چیزی بگند…عادل جان به هزارویک دلیل که مهمترینش صداقت و درستی شماست همه ایران عاشقانه منجمله من کمترین که معلوم نیست فرداباشم یا نه ولی حرف حق وبایدزد.چه عادل خان چه هرشخص دیگه!!؟

    37
    4
  3. جناب آقای فروغی دامت براکاته
    شماکه بواسطه … منصوب به مدیریت شبکه سه سیما شدید
    لطفاًاز خودتون تست … بگیرید

    27
    4
  4. آقای فروغی بواسطه حدادعادل مدیریت شبکه سه سیما رو غصب نمود
    حالا ببین چه میگه..؟
    تو اگه غرض مرضی نداشتی باید همکاری میکردی درجهت صداقت گویی، سلامت، شفافیت یعنی همراهی می کردی
    این کارباعث جذب مخاطبان و اعتماد به سیما بیشتر می شد
    البته وقتی شایسته سالاری در انتصاب مدیران نباشه وآقازاده و رابطه بازی باشد، انتظاری دیگه ای نیست

    20
    1
  5. چرا شماها وقتی میخواید قیافه حق به جانب بگیرید و سر ملت رو با حرف هاتون شیره بمالید، یه پسوند جانباز به اسمتون اضافه می کنید؟!
    اگه حرفتون درسته که بدون اسم جانباز هم قبوله اگه هم غلط که باز ربطی به این اسم نداره
    ضمنا اگه جانبازی به خاطر خداست، گفتن نداره!

    5
    3
  6. داشت از مدار شما خارج میشد؟ سیستم صدا و سیمایی شما داشت از هم می‌پاشد؟ خودتی اخوی

    22
    2
  7. در سرزمینی که نا اهلان سرند
    ترسم بجای خر صاحب خر برند
    متاسفانه ایران کاریزما کش هستش فرقی هم نمیکنه در چه زمینه باشد حتی محبوب قلب مردم بودن را بر نمی تابند

    15
    1
  8. آقای فروغی ۳ – ۴ سال قبل از تولدت بنده در جبهه ها بودم اما به جایی وصل نیستم. تحصیلاتم نیز از جنابعالی بیشتر است. حدود سن شما سابقه کاری دارم. ولی حد و سی سال است که بخاطر پارتی نداشتن و منتسب نبودن به ح هنوز در اداره ام کارشناس هستم.
    اگر ماندن فردوسی پور شبکه ۳ را به می زد، پست گرفتن امثال شما از طریق مختلف مملکت را به می ریزد…
    حتما شما هم برای هر مقطع فرزندت مدرسه ای خاص دایر می کنید

    20
    2
  9. بدا به حال ملتی که امثال این آقای نسبتا محترم، کلید دار صدا و سیمای ملی شود.
    انتصاب اینجور افراد ناپخته و کم فهمی در پستهای حساس، دهن کجی به ملت شریف و تیشه زدن بر ریشه نظام است.
    وااااااااااای خدا خودت به داد این ملت برس و ریشه فساد و رانت خواری را بخشکان

    15
    1
  10. سلام
    من معتقدم امثال فردوسی پور اگر تمرکزشون روی کارشون باشه موفق هستن ،نه وارد سیاست بشن(برجام،پلاسکو)ربطی به برنامه ۹۰نداشت،مگر فردوسی پور بخواد جلوی میلیونها بیننده ی ۹۰ بگه دولت روحانی خوبه و مردم من مجری فوتبال تایید میکنمش،من فروغی رو نمیشناسم ولی اگه مدیر شبکه۳بودم قطعا همین کار رو میکردم ،همین

    5
    23
  11. بهترین جملش این بود که میگه: اینها رسانه دارند؟!؟ یعنی الان رسانه دست فردوسی پور است و دست فروغی نیست.

    6
    2
  12. با سلام
    خدا را شکر که کسانی هستند که نگذارند صدا وسیما از هم بپاشد.
    فهمیدیم که یک بچه متولد 68/3/13 میتواند نظام را نجات بدهد.
    ایشان فقط درباره قرارداد 4 میلیارد تومانی برادرشان در مورد برنامه چاپ اول در شبکه خبر توضیح بدهند نمی خواهد در خصوص دهها برنامه ای که در بسیج سازمان و شبکه 3 که دوستانشان بدون تولید پول دریافت کردند ویا قابل پخش نبود چیزی بگویند که دهها میلیارد تومان به باد رفت .

    12
    5
  13. چراحرف مفت می زنی چراصداوسیما این هفده سال که ایشان برنامه نودرااجراکردازهم نپاشیداین قدرباشعورمخاطبان بازی نکنید

    2
    1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا