خرید تور تابستان ایران بوم گردی

تکذیب تعطیلی داروگر | تایید تعدیل کارگران!

این روزها خبر تعطیلی کارخانه شوینده داروگر با ادله های واضح و روشنی هر روز منتشر و دنبال می شد تا اینکه با واکنش وزارت صنعت و مدیرعامل این کاخانه مواجه و تکذیب شد.

به گزارش اکوتیتر، ادله رسانه ها از تعطیلی این کارخانه، تعدیل کارگران آن در سال جدید و ورشکستگی آن بود اما مدیرعامل داروگر اعلام کرده است: چگونه ممکن است مجموعه ای که ۶۰ درصد بازار شوینده، آرایشی و بهداشتی را تامین می کند تعطیل شود؟

مدیرعامل این مجتمع تولیدی هدف از انتشار این خبرها را ایجاد فضای یاس و تردید در جامعه و مغایر با فرامین رهبر معظم انقلاب در سال «اقتصاد مقاومتی؛ تولید- اشتغال» اعلام کرده است.

بیژن اسماعیلی اعلام کرده است: بهسازی و نوسازی تجهیزات (اورهال) نیاز سالانه تمام کارخانجات صنعتی است، آیا ممکن است که خط تولید پودر لباسشویی ما که روزانه هزارتن پودر شوما ، دریا و کف تولید می کند نیاز به اورهال نداشته باشد و یا دستگاه شاپوی تخم و مرغی ما که در سراسر دنیا شناخته شده و روزانه بیش از ۱۰۰تن تولید می کند نیازی به تعمیرات سالیانه نداشته باشد؟

این در حالی است که رییس سازمان صنعت، معدن تهران نیز نسبت به این اخبار واکنش نشان داده و گفته است: داروگر تعطیل نشده که هیچ تولیدش هم افزایش یافته!

به گفته محمد رضا مس فروش، کارخانه بزرگ داروگر یکی از بهترین واحدهای تولیدی فعال کشور است و در طول سال گذشته با افزایش تولید نیز همراه بوده و به هیچ عنوان تعدیل، کاهش و یا اخراج نیرو ندارد.

وی اعلام کرده است: داروگر روال عادی تولید خود را طی می کند و در فرصت تعطیلی های فروردین ماه برنامه بهسازی و نوسازی خود را سپری کرده تا بتواند با توان بیشتری در چرخه تولید محصولات مطلوب گام بردارد. با وجود اینکه از نزدیک به همه مسائل کارخانه های استان اشراف داریم باز برای اطمینان، بررسی های کاملی درباره کارخانه تولیدی داروگر انجام شد؛ زیرا وظیفه قانونی ما حمایت از تولید و اشتغال در کشور است.

تعدیلهای کارگران ادامه دارد

اظهارات مسئولان وزارت صنعت در عدم تعطیلی داروگر در حالی بیان می شود که اسدی رئیس کانون کارگران استان قزوین با اشاره به اینکه برای اخراج کارگران تولی پرس نامه نگاری هایی را با کارخانه انجام داده ایم، افزود: از قرار معلوم استانداری یک کمیته برای بررسی این موضوع تشکیل داده است . البته تأکید شده شرکتی اخراج نداشته باشد مگر آنکه جوانب آن موضوع در کمیته مستقر در استانداری بررسی شده باشد.

وی اضافه کرد: اکثر شرکت‌هایی که امروز مشکل دارندجزء شرکت هایی هستند که در 10 سال قبل به بخش خصوصی واگذار شده‌اند به همین دلیل افرادی که مدیریت این کارخانه‌ها را دست گرفته‌اند توانایی اداره آنها را ندارند.

کریمی دبیرخانه کارگر استان قزوین نیز در همین ارتباط با اعلام اینکه به ما اطلاع داده‌اند که کارگران زیادی را از تولی پرس اخراج کرده اند، گفت: البته در کنار این واحد تولیدی 60 شرکت دیگر هم هستند که حقوق کارگران را 2 ماه تا یک ساله پرداخت می‌کنند. به اعتقاد ما نباید به دلایلی کارگران را پایان قرارداد کنند زیرا همین امر مشکلات زیادی را برای آنها به وجود آورده است.

حبیبی رئیس شورای کارگران کارخانه داروگر با اشاره به اینکه این کارخانه به دلیل بدهی پلمب است، می‌گوید: کلاً داروگر 2500 کارگر داشت که با تعدیل های انجام شده حتی 30 تا مراکز پخش خود را هم تعطیل کرده و امروز 450 کارگر دارد.

انتهای پیام

بانک صادرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا