خرید تور تابستان ایران بوم گردی

انتقاد عبدالله نوری به ترکیب احتمالی کابینه جدید

«عبدالله نوری» در دیدار اعضای شورای مرکزی و شورای عمومی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی، طی سخنانی با تشریح برخی محدودیت‌های دکتر حسن روحانی در تشکیل کابینه جدید، نسبت به برخی اخبار و شایعات درباره چینش کابینه‌ای مغایر با مطالبات مردم، اظهار نگرانی کرد.

به گزارش انصاف نیوز، بخش‌هایی از سخنان عبدالله نوری به نقل از کانال تلگرامی او در پی می‌آید:

💠 از سال ۸۸ تا امروز، از تریبون‌های گوناگون در جهت تخریب محصورین، از هیچ کوششی فروگذار نشد اما بازهم در انتخابات امسال، مردم فریاد زدند که از علاقه آنها نسبت به شخصیت های محبوبشان، با هیچ ترفندی کاسته نمی‌شود.

💠 بهتر است مطالبات خود و مردم را متناسب با امکانات موجود طرح کنیم تا موجب یأس و سرخوردگی نشود.

💠 هنوز دو ماه از انتخابات نگذشته و به زمان تنفیذ و تحلیف نرسیده‌ایم شاهد فشارهای همه جانبه‌ای پیرامون برجام و قراردادهای خارجی هستیم.

💠 باید بپذیریم که جریان مقابل که در انتخابات موفقیت به دست نیاورد در ساختار حکومت از امکانات و قدرت بالایی برخوردار است.

💠 من معتقدم وقتی اهل سنت یکپارچه به آقای روحانی رأی داده‌اند، ایشان نباید به خاطر حرف فلان فرد و یا جریانی که احتمالا به ایشان رأی هم نداده است، اهل سنت را نادیده بگیرد. این موضوع درباره زنان هم صدق می‌کند.

💠 اخباری که از قابلیت و توانمندی بخشی از ترکیب کابینه پیشنهادی به گوش می‌رسد چنانچه صحت داشته باشد نگران کننده است.

💠 موافقت یا مخالفت اصلاح ‏طلبان نسبت به حضور برخی از افراد در کابینه هم از موضع تحقق یافتن وعده های ‏رییس جمهور است.

💠 نگرانی اصلاح طلبان این است که اگر وعده ها و شعارهای انتخاباتی آقای روحانی فراموش و به بایگانی سپرده شود، اعتماد مردم آسیب می بیند و کشور ضرر می‌کند.

💠 گاهی ممکن است مشکل و فشار خاصی برای ماندن یا رفتن برخی از افراد وجود نداشته باشد و مسائل دیگری درمیان باشد. مثلا با برخی از دوستان و نزدیکان، رودربایستی باشد و لذا با طرح مسائلی مانند موافقت و یا مخالفت رهبری با تک تک اعضاء دولت، فشارها را از روی خود برداریم که این کار، صحیح نیست. باید به مشاوران، دوستان و نزدیکان، در حد جایگاه واقعی آنها در جامعه و در ميان افكار عمومی و براساس توانایی، بهره وری و کارنامه ی آنها، بها داده شود.

💠 آقای روحانی هر زمان احساس کرد که برای جلب رضایت جریانی که عمدتا در تقابل با اوست و در مراکز متعدد از حوزه علمیه تا رسانه ها و بخشهای گوناگون حکومتی حضور دارند، باید ملاحظاتی را در نظر بگیرد، بلافاصله به این بیاندیشد که جامعه و بدنه ی اجتماعی که پشتیبانان واقعی او در شرایط حساس، به ویژه در انتخابات بوده اند هم، درحال نگاه کردن به او و عملکردش هستند.

💠 قدرت اصلاحات، به بدنه‌ی آن، که همانا ‏عموم جامعه هستند تعلق دارد و نبايد این بدنه‌ی گسترده‌ی اجتماعی فكر كنند که اصلاح طلبان از آنان به عنوان ابزاری برای ‏رسيدن عده ای به قدرت بهره می‌برند.

💠 نقد عملکرد رییس جمهور و دولت باید صادقانه، شفاف، صریح و البته خیر خواهانه و بدون حب و بغض انجام شود.

💠 اصلاح و بهبود شرایط کشور امری تدریجی و گام به گام است که عمدتا از طریق انتخابات حاصل می‌شود، بنابراین پیوند زدن شرکت در انتخابات با افراد و عملکردهای افراد، صحیح نیست. صندوق رأی، بهترین و کم هزینه ترین راه برای اصلاح امور است.

💠 چه بسا با شرکت نکردن جمع گسترده‌ای از مردم در انتخابات، افرادی با کمترین صلاحیت و رأی حداقلی در مصادر امور قرار گیرند و ما هم با عدم شرکت خود در آسیب‌هایی که به منافع کشور وارد می‌شود، مقصر باشیم.

💠 منتقدان برجام به جای برجسته کردن کارشکنی‌های آمریکا به این فکر کنند که اگر برجام نبود، با روی کار آمدن دولت کنونی در آمریکا چه وضعیتی پیدا می‌کردیم؟ و چقدر برخورد با ایران برای آنان آسان‌تر بود.

 

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. معرفی رحمانی فضلی به مثابه چینش نیروها درجهت ریاست جمهوری علی لاریجانی واین محال است آقای روحانی واین به معنی تفرقه انداختن در اردوگاه اصلاح طلبان آقای روحانی دم خروست رو نگاه کنم یا به قسم حضرت عباست اعتماد کنم اگر جنابعالی معتقدی که مجلس در گزینه های دیگر با شما همکاری نمی کنند اگر صداقت داری به حرفات توپ بنداز تو زمین مجلس اینکار سبب بهبود شخصیت کاریزمای شما می شود در غیر این صورت خلاف این کاری کن باعزت به منزل ابدی ات روانه بشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا